kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Sabahlara kadar gece kulüplerinde gezerek şarkıcı falan olunmaz!

İLİŞKİLİ HABERLER
Sabahlara kadar gece kulüplerinde gezerek şarkıcı falan olunmaz!
*Albümünüz ilk çıktığında çok fazla eleştri almadınız. Bunu neye bağlıyorsunuz? O dönemde mankenler arasında albüm çıkarma furyası başlamıştı; sizden sonra Asuman Krause, Aysu Baceoğlu, Gizem Özdilli de albüm çıkardı... Albümü sunana kadar 2.5 yıllık bir süreç geçirdim. Benden sonra yapılan albümler iki ayda çıkarıldığı için etkisi bu kadar oldu. Eğer ortada ciddi bir emek varsa saygı duymak lazım. Ben kendi adıma o emeği sarfettim. Hiçbir şey 2-2.5 ayda olmuyor. Zaman ayıracak, hayatınızın bir parçası haline getireceksiniz. Gece sabaha kadar gezip, gece kulüplerinde içki içip olmuyor. Şarkı söylemek zor bir iş. Bunları yapıp başarılı olanlar da vardır ama dikkat etmek gerek. Nasıl modelken fiziğine dikkat ediyorsan; şarkıcı olduğunda da yaşantına dikkat etmek zorundasın. İçki kullanmıyorum, uyku düzenime dikkat ediyorum.

* Her albüm çıkaran en iyi işi yaptığını vurguluyor. Asuman Krause modeller içinde en iyi olduğunu vurguladı. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Herkesin kendini görmek istediği bir yer vardır. Beni çok ilgilendirmiyor. Onları kendime rakip olarak görmüyorum.

* Kimseyi rakip olarak kabul etmiyor musunuz? Rekabet tabii ki güzel bir şey; ortadaki iş gücünü arttırması gerekiyor. Bizde işten çok, çene çalınıyor. Ben bunlara harcayacağım zamanı işe harcıyorum. Bu anlamda da kimseyi kendime rakip görmüyorum.

* Demet Akalın'ın desteğini gördünüz mü? Demet benim kankamdır! Yüreği çok güzeldir. Sadece çabuk dolduruşa gelir ve anında söyler. Ama Oğuz'dan sonra Demet'in bütün huysuzluğu gitti. Oğuz ona çok iyi geldi. Umarım hiç ayrılmazlar çünkü çok yakışıyorlar birbirine. Onunla dostluğumuza çok kıymet veriyorum. O yüzden Asuman beni çok ilgilendirmiyor. 4 yıldır şarkıcılık yapıyorum.