kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Eva Longoria Tony Parker

Festival tadında düğün yapacaklar

Ünlü aktris Eva Longoria ile basketbolcu Tony Parker yarın evleniyor. Paris'te düzenlenecek rüya gibi bir törenle dünyaevine girecek olan çift, Amerikan Life&Style dergisine "Düğünümüz festival havasında geçecek" diye konuştu..
'Desperate Housewives' dizisinin seksi oyuncusu Eva Longoria ile NBA yıldızı Tony Parker yarın dünyaevine giriyor. Aylardır, Paris'te bulunan 17. yüzyıldan kalma 'Chateau Vaux-le-Vicomte'da yapılacak düğünün hazırlıklarıyla ilgilenen Longoria çok heyecanlı olduğunu söylüyor. Parker ise, "Eminim Eva sayesinde festival tadında bir düğün yaşayacağız" diyor.

TÖRENE ÜNLÜ YAĞACAK
Çift, bugün Paris'te aileleriyle yemek yiyecek ve bekarlığa veda gecesi düzenleyecek. Yarın Saint-Germain l'Auxerrois Kilisesi'nde birbirlerine 'evet' dedikten sonra ise, şatoda düğün töreni yapılacak. Düğüne aralarında 'Desperate Housewives' dizisinin oyuncuları, Jamie Foxx, Denzel Washington, Michael Douglas ve Catherine-Zeta Jones'un da bulunduğu 250 davetli katılacak. 30 bin dolarlık düğün pastası kesildikten sonra, Chateau de Chantilly'ye geçilecek ve resepsiyon verilecek.
Haberin fotoğrafları