kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Sezen Aksu konser boyunca üç farklı kıyafetle sahneye çıktı.

Dink için yazdığı şarkıyı söyledi

Özlem AVCI - MAGAZİN
Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserinde gazeteci Hrant Dink ve şehit Mehmetçikler için yazdığı şarkıları da seslendiren Sezen Aksu, duygulu anlar yaşattı..
Pop müziğin ünlü ismi Sezen Aksu, bu ay ikinci kez İstanbul Harbiye'deki Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı. Sahnede kıyafeti ile hayli şık görünen sanatçı, şehit Mehmetçik'lere ve suikaste kurban giden gazeteci Hrant Dink'e yazdığı şarkıları seslendirdi. Aksu, Dink için bestelediği şarkıyı "Bu şarkı yiğit arkadaşıma, Hrant Dink'e... Ruhu şad olsun. Bu şarkıyı, Hrant Dink şahsında, parçalanan hayatlara armağan ediyorum" diye anons etti.

'BABAM ÇİZER BENİ!'
Önder Fırat ile yaşadığı aşkı "düzeyli bir ilişki" diye espriyle anlatan Sezen Aksu, babası hakkında ise "Hâlâ ondan ödüm patlar. Sahnede biraz dekolte kıyafet giydiğimde, ertesi gün babamı arayamıyorum. Adam Laz, beni çizer valla" dedi. Ünlü sanatçı, izleyicilerden yükselen kahkahalar üzerine şöyle devam etti: "Bazen şarkılarımdan çok esprilerime güldüğünüz için kendimi stand-up'cı gibi hissediyorum. Oğlum 'İnsanların anneleri normal davranıyor. Ama sen sahnede timsah yürüyüşü yapıyorsun' diyor."