kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Albümdeki resimler mahkemeye taşındı

Neslihan KESKİN / MERKEZ
Göz doktoru Sinan Göker ile eşi Banu Göker'in boşanma davasında aldatma delili fotoğraflardan sonra bu kez de sadakat delili fotoğraflar mahkemede..
İstanbul Fulya'daki İstanbul Cerrahi Hastanesi'nin sahibi ve ünlü göz doktoru Sinan Göker ile 7 yıllık eşi Banu Göker arasında 3 yıldır devam eden boşanma davasında çiftin albümündeki neredeyse tüm fotoğraflar mahkemeye taşındı. 2004 yılında açtığı boşanma davasında aylık 15 bin YTL nafaka, 1 milyon YTL tazminat talep eden Banu Göker, önceki duruşmalarda eşinin orta yaş bunalımında olduğunu, kendisini bir kadınla aldattığını ileri sürerek, Sinan Göker'in birlikte olduğunu iddia ettiği sevgilisiyle çekilmiş fotoğraflarını dava dosyasına koymuştu. Sağlık durumunun çok iyi olduğunu, fotoğraflardaki kadının tıp camiasından tanıdığı eczacı arkadaşı olduğunu söyleyen Sinan Göker de, eşi Banu Göker'in gece hayatını çok sevdiğini, bir gecelik aşklar yaşadığını, evleri ayırdıktan sonra biriyle birlikte olduğunu belirterek, dilekçesine eşinin başka erkeklerle çekilmiş samimi fotoğraflarını eklemişti.

ALBÜM BİR KEZ DAHA AÇILDI
İstanbul Aile Mahkemesi'nde cuma günü görülen duruşmaya katılan Banu Göker, bu kez mahkemeye eşiyle çekilmiş mutluluk fotoğraflarını sundu. Evliliği süresince Sinan Göker'den hiç ayrılmadığını ve mutlu bir çift olduklarını savunan Banu Göker, şöyle dedi: "Evlendikten sonra eşimden hiç ayrılmadım. Birlikteliğimiz süresinde evimizde partiler düzenlerdik. Ayrıca arkadaş ortamlarında bulunur, yurtdışı seyahatlar yapardık. Mutluluğumuz eşim Sinan Göker'in Işıl isimli kadınla birlikteliği ortaya çıkınca bozulmuştur. Ben eşimi hiç aldatmadım." İleri bir tarihe ertelenen duruşmada, mahkeme Banu Göker'e aylık bin YTL tedbir nafakası verdi.