kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kocasının yanında yirmi günlük gelini kaçırdılar

Göksel ÇAĞLAV / ANKARA
Eşiyle babasının evine giden 16 yaşındaki Tuba A. zorla arabadan indirilerek kaçırıldı Aile, genç kızın babasının arkadaşı, Mustafa Kalleş sahte kimlikli kişiden şüpheleniyor..
Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 16 yaşındaki Tuba A., bir düğünde tanıştığı 19 yaşındaki Şenol C. ile, ailelerin rızasıyla evlendi. Tuba evliliği için okulunu da lise 2'nci sınıftan bıraktı. Çiçeği burnunda çift, 20 gün sonra Tuba'nın dedesini ziyaret edip elini öpmek için, kızın evlenene kadar yaşadığı baba ocağına geldi. Çift, gece yarısı bir şeyler almak için pastanenin önünde durdu. Genç kız arabada beklerken Şenol C. pastaneye girdi. Bu sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişiler Tuba A.'yı direnmesine rağmen kaçırdı.

TANIK PLAKAYI ALAMADI

Olay yerinde yapılan soruşturmada, tek görgü tanığının yaşlı bir kadın olduğu anlaşıldı. Yaşlı kadın balkonda otururken, genç kadının çığlık seslerini duymuş, ancak kaçıranları ve araçların plakasını görememişti. Genç kızdan 10 gündür haber alınamıyor. Acılı anne Tülay ve baba Zafer A.'nın şüphelendiği tek bir kişi var: Zafer A.'nın 1 yıllık arkadaşı, "Mustafa Kalleş" sahte kimlikli Recep K... İddiaya göre Recep K., Tuba'nın okuduğu lise önünde sürekli gezip genç kıza bakıyordu. Anne Tülay A., "Okul yöneticileri bu adamı bize sordular. Şikâyetçi olacaklarını söylediler. Kızımın kaçırıldığı günden itibaren bu adam da ortadan kayboldu. Bu adamdan şüpheleniyoruz" diye konuştu.