kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Hepsi kariyerini ona emanet etmiş!

MEHMET ÖZGÜR: 89'dan beri Antalya Büyükşehir Belediye tiyatrosunda oyunculuk ve oyun yönetmenliği yapıyorum. En son 'Sözün Bittiği Yer'de oynadım. Bu ülkedeki klasik ajans mantığına tepkiliyim; hiçbir ajansa da bağlı değildim. Fakat Elif'in ajansı, oyuncuyu üretken kılmak üzere oluşturuldu.

ELİF TUĞÇE TAMER: 'Çayhane' ve 'Ölümsüzler' adlı oyunlarda ve 'İki Genç Kız' filminde rol aldım. Beni çok iyi tanıyan birinin tanıtmasını tercih ettim. Başka ajanslar kalabalık; o kalabalığın içinde fark edilme telaşı var. Elif yakın arkadaşım ve beni iyi tanıyor. Kendimi ona emanet ettim.

CENGPOLA İZGÖREN: 'Kader' dizisinde Turgay adlı bir polis memurunu oynadım. Türk sinema sektöründeki yanlışların farkında olduğum için Elif'le çalışmayı kabul ettim. Türkiye'de castingin ne olduğunu bilen ajans yok; olanlar yalan üstüne kurulu. Ortada rant kavgası var.

NURCAN YANIK: Tiyatro yapıyorum, dizilerde rol almadım. Çünkü beni heyecanlandıracak bir iş olmadı. Elif'in ajansı sıradışı ve özgün. Hırslardan yoksun tavrımı Elif'le ifade edebilirim; benim yerime bu yükümlülüğü yerine getireceğine inandım. Birey olarak, özgünlüğümü korumakta kararlıyım.

İREM KAHYAOĞLU: 'Aliye'de oynadım. Şimdi İzmir Şehir Tiyatroları'nda oynuyorum. Diğer ajanslarda 600-700 kişi oluyor ve kendinizi tanıtamıyorsunuz. Ama bizim ajansın sitesine girdiğiniz zaman, hakkımızda her şeyi bulabiliyorsunuz. Bu çok sıradan ama her ajansta olması gereken bir şey. Fakat çoğu ajans yapmıyor.
Haberin fotoğrafları