kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Gwen ailesini genişletecek

Ünlü anneler kervanına yeni katılan, iki hit albümü ve birbirinden şık kıyafetleriyle çok konuşulan Gwen Stefani, Harper's Bazaar dergisinin temmuz sayısı için objektif karşısına geçti. Dergi için ünlü Eliza Dolittle karakterine bürünen Stefani, özel hayatına ilişkin ilginç itiraflarda bulundu..
Ele avuca sığmayan tavırları, asi şarkıları ve seksi danslarıyla adından söz ettiren Gwen Stefani, Harper's Bazaar dergisi için 'My Fair Lady'deki sarışın Eliza Doolittle karakterine büründü. Stefani, dergiye sarışın kadınların diğerlerine oranla neden daha çok eğlendiğini anlattı. 37 yaşında olmasına rağmen 18'lik genç kızlara taş çıkartan enerjisiyle dikkat çeken Stefani, sarışınlık tutkusunun ergenlik çağlarında başladığını söyledi.

PLATİNE HAYRANMIŞ
"Lise yıllarımda saçımı hep platin sarısına boyatmak istedim ama yapamadım çünkü sürekli boyatacak maddi gücüm yoktu" diyen ünlü şarkıcı, bu yüzden saçını kendisi boyamaya çalışırken banyo halısını mahvettiğini itiraf etti. Güzelliğe öteden beri çok düşkün olduğunu söyleyen yıldız, "Artık makyajsız evden dışarı adım atamıyorum" diyerek ekledi: "Eğer sizin evinizin önünde de bir paparazzi ordusu bekliyor olsaydı, siz de güzel göründüğünüzden emin olmak isterdiniz." Oğlu Kingston'a hamileyken sık sık dolaşmaya çıktığını ama kimsenin kendisini görmediğini de itiraf etti: "Sekiz aylık hamileyken, hiç kimseye görünmeden erkek kardeşimin cipine süzülüp, arka koltuğa yatıveriyordum."

2. ÇOCUĞU İSTİYOR
İkinci kez anne olmayı çok istediğini de belirten Stefani, en büyük desteği eşi Gavin Rossdale'den aldığını belirtti. 2002 yılında evlenen çift, ileride daha da fazla çocuk sahibi olmak istiyor. Kingston'ın doğumundan sonra kısa sürede fazla kilolarından kurtulan ünlü yıldız, "Ortaokul yıllarımdan bu yana rejim yapıyorum. Kıyafetlere çok düşkünüm ve hep kendi tasarladığım kıyafetleri giymek istedim. Galiba çok boş biriyim" diyerek kendisiyle de dalga geçiyor.
Haberin fotoğrafları