kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Milupa'nın her bölümü 50 saniye olan reklam filminde 17 bebek rol aldı. Çekimler dört günde tamamlandı.

Sağlıklı gelecek için 'şampiyon' bebekler

Mama üreticisi Milupa'nın 'Gelecek İçin Beslenmek' projesi, 17 bebeği ekranla tanıştırdı. Teması 'Şampiyon bebekler' olan reklamda, 0-3 yaş arası beslenmenin önemi vurgulandı..
Daha sağlıklı bir gelecek hedefiyle 'Gelecek İçin Beslenmek' programını başlatan Milupa, yeni vizyonunu ekrana taşıdı. Çekimleri 4 gün süren ve 17 bebeğin rol aldığı reklam filminde; hayata kazanarak başlayan bebeklerin, hayat boyu şampiyon kalması için onlara özel bir beslenme uygulanması gerektiğine dikkat çekildi.

ÖNEMLİ OLAN BESLENME
Sağlıklı nesiller yetiştirmek için doğru beslenmenin önemini vurgulanan reklam filminde; Freddy Mercury'nin unutulmaz şarkısı 'We Are The Champion' tema müziği olarak kullanıldı. Çekimleri İstanbul'da yapılan reklamda; bebekler birer şampiyon olarak tanımlanıyor. Hayatın büyük bir yarışla başladığını gözler önüne seren sevimli reklamda; milyonlarca sperm hücresinden sadece biri, yumurtaya ulaşıyor. Geleceğin şampiyonu da bu yarışı kazanıp, dünyaya geliyor. Ancak onun hayat boyu şampiyon kalması için de beslenmesinde anne-babalara önemli görevler düşüyor!
Haberin fotoğrafları