kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
'Kadın Ne İster?' adlı programla gündüz kuşağına farklı bir soluk getiren Banu Sağnak 'Kimse kadınlara ne istediklerini sormuyor. Cevaptan korktuklarından olsa gerek. Oysa kadınlar imkânsız mutlulukların peşinde koşmaz' diyor

Kimse kadınlar ne ister diye sormuyor

Türkiye eski güzellerinden Banu Sağnak, Cine5' teki programı 'Kadın Ne İster?' ile haftaiçi her gün kadınlara sesleniyor. 'Güzellik kraliçeliği bir meslek değil bir misyon' diyen Sağnak, Türkiye güzeli olduktan sonra, pek çokları gibi eğitimini yarıda bırakmamış, Mimar Sinan Üniversitesi Reklam Bölümü'nü bitirmiş. Ardından 15 yıl boyunca yayıncılık ve reklam sektöründe çalışan güzel sunucu 'Kadın Ne İster'de kendini keşfetmek isteyen kadınları sembolize ettiğini ve onlara yol gösterdiğini söylüyor.

CEVAP KORKUTUYOR
* Programınızın adı 'Kadın Ne İster?' Sizce gerçekten kadınlar ne istiyor?
İşte bu sorunun cevabı uğruna başladım programıma... Fark ettim ki kimse kadınlara ne istediğini sormuyor; cevaptan korktuklarından olsa gerek. Oysa kadınlar öyle imkansız mutluluklar peşinde koşmaz. Kadın özel olmak ister hepsi bu.

* Taçlı bir güzellik sembolü olarak 'güzellik' hakkında ne düşünüyorsunuz? Programınızda da bununla ilgili bir köşe var.
Kadınlar içlerindeki güzelliği yansıtır. Yeter ki o güzellik bilinçli şekillenebilsin. Evet, programda 'Her Kadın Güzeldir' adlı bir bölüm var. Bir kadın izleyicimiz geliyor, uzman bir ekip tarafından baştan aşağı değiştiriliyor. Bu bir mucize gibi geliyor kulağa ama değil, sadece istemekle ilgili. Hedefleyip birkaç kilo veren bir kadının mutluluğu yüzüne yansır ya da saçlarını boyatmış bir kadının yüzü daha bir ışıldar.

DİŞİLİK ÇOK ÖNEMLİ
* Bir kadının mutluluğu biraz da kadın olduğunu unutmamasıyla ilgili olabilir mi?
Dişi olmakla kadın olmak arasında ince bir çizgi var. 'Kadın Ne İster?'in sembolü kırmızı bir ayakkabı. Bu ayakkabının altında 'Kadın her yerde kadındır' cümlesi gizlidir. Ayakkabı ince, yüksek topukludur çünkü kadın en spor halinde bile zarif çizgisini korumalıdır. Hayallerinizi süsleyen beyaz atlı prensleri de kadınlar yetiştirdiği için hem ruhsal hem görsel dişiliği muhafaza etmenin faydalı olacağı kanısındayım.