kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Ocean's 13'ün Hollywood'da yapılan galasında Brad Pitt, sevgilisine sarılmadan duramadı. Güzel aktris, geçtiğimiz aylarda ünlü aktörün elini koyduğu yere aşkını ithafen yazdırdığı bir şiiri dövme yaptırmıştı.

Angelina Jolie yeniden hamile mi?

Hollywood'un gözde çiftlerinden Angelina Jolie ve Brad Pitt'in yeniden bir bebek sahibi olacakları iddia edildi. In Touch dergisinde çıkan habere göre; geçtiğimiz günlerde Brad Pitt'in yeni filmi 'Ocean's 13'ün Grauman's Chinese Theatre'da yapılan galasına birlikte katılan çift, yakın çevresine bir bebek beklediklerini söyledi. Gala sırasında ellerini Jolie'nin üzerinden alamayan ünlü aktörün neşeli tavırları dikkat çekti. Dergiye konuşan ünlü çifte yakın bir kaynak, Jolie'nin geçtiğimiz günlerde hamilelik testi yaptırdığını söyledi.

BOL BOL VİTAMİN ALIYOR!
Her fırsatta ailelerini genişletmek istediklerini belirten ünlü çiftin, ikinci kez biyolojik çocukları olması için çok çabaladığını belirten Jolie'nin yakın bir arkadaşı, güzel yıldızın aylardır doğum kontrol hapı içmediğini de dile getirdi. Bu arada söylenenlere göre güzel yıldız vücuduna destek olması için güçlü vitamin hapları içmeyi ihmal etmiyor. İlk çocuğunu Namibya'da dünyaya getiren Jolie ikinci doğumu da Çin'de yapacakmış.
Haberin fotoğrafları