kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
ANNESİ YAŞADIĞINA ŞÜKREDİYOR... Beyin cerrahisi servisinde tedaviye alınan genç kız şoku üzerinden atamadı. Kızının başından ayrılmayan anne, kızının yaşadığı bu korkunç olaydan sağ kurtulmasına şükrettiğini söyledi.

Yaş günü davetinde tecavüzden kurtuldu

15 yaşındaki kız, doğum günü partisine gittiği evde üç erkeğin saldırısına uğrayınca balkondan atladı. Kızın beli incindi. Saldırganlar yakalandı..
İzmir'in Buca ilçesinde yaşayan 15 yaşındaki lise 1. sınıf öğrencisi F.G, önceki gün yolda giderken, daha önceden mahalleden tanıdığı ve bir süredir görmediği 25 yaşındaki Nejdet Hasanoğlu ile karşılaştı. Kardeşine doğum günü partisi yapacaklarını söyleyen Hasanoğlu, genç kızı da davet etti. Hiçbir kötülük düşünmeyen genç kız daveti kabul ederek Hasanoğlu ile birlikte parti yapacaklarını söylediği eve gitti. Ancak eve girdiklerinde Hasanoğlu birden kapıyı kilitledi. Arkasını dönen genç kız, evde Nejdet Hasanoğlu'nun arkadaşları Fırat Gizgin (20) ile M.Y.'nin de (16) olduğunu gördü.

3. KATTAN ATLADI
Tavırları bir anda değişen Nejdet Hasanoğlu kıza hakaret etmeye başlarken, gözü dönmüş 3 erkek F.G.'nin üzerine yürüdü. Tecavüzden kurtulmak için çare aramaya başlayan genç kız, balkonun kapısının açık olduğunu gördü. Balkona koşan genç kız, hiç düşünmeden 3. kattan aşağı atladı. Toprak zemine düşen genç kızın beli incindi. Olayı gören vatandaşlar, bir yandan 112 acil servisi ararken, diğer yandan da polise haber verdi. Genç kız Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'ne kaldırdı.

BİRİ SABIKALI
Bu arada olay yerine gelen polisler evde bulunan üç zanlıyı gözaltına aldı. Nejdet Hasanoğlu'nun işlediği bir suçtan dolayı Afyon Cezaevi'nde yattığı ve izinli olarak İzmir'e geldiği, Fırat Gezgin'in bir yaralama olayı nedeniyle polis tarafından arandığı, 16 yaşındaki M.Y'nin ise bir oto galerisinde çalıştığı ortaya çıktı. Sorgulanmak üzere karakola götürülen 3 zanlı tecavüz girişimi iddiasını kabul etmedi. Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliye çıkarılan zanlılar ifadelerini alan nöbetçi savcının talebiyle, "18 yaşından küçük kıza cinsel saldırı" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Haberin fotoğrafları