kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Ağca'dan eski nişanlıya tehdit

SAVAŞ AY
SAVAŞ AY
Eski nişanlısı, Ağca'nın bir İtalyan ile nişanlandığını duyunca kendisine "O komünistten vazgeç" diye yazdığını öne sürdü..
Mehmet Ali Ağca eski nişanlısı Rabia'nın birlikte olduğu İtalyan komünist parti milletvekili adayı avukatla 3 ay sonra evleneceğini duyunca tehdit mektubu yazdı. Ağca cezaevinden gönderdiği mektupta, "O bir komünist. Onunla ilişkini derhal kesmelisin" diyerek eski nişanlısına tavır koydu. SABAH'ın sorularını yanıtlayan Rabia Özden Kazan; "Roma'da kursa giderken tanıştığım İtalyan ağır ceza avukatı ile geçen hafta Napoli'deki evlerinde nişanlandık. Tören müstakbel eşimin annesi ve kız kardeşinin evinde oldu. Babam beni reddedeceğini söylüyor. Ama çare yok. Eşim Giocinto Licursi yakında sünnet olup Gürcan adını alacak. Eylülde nikâh kıyacağız" dedi. Mehmet Ali Ağca'dan ayrıldıktan sonra hiç görüşmediklerini, mektuplaştıklarını söyleyen Kazan, "Ağca'nın hayatını film yapacağım için ilişkimiz sürüyordu. Ama son mektubunda 'Hemen o komünist İtalyan'ı bırak' deyince yazmayı kestim" dedi.

KİTABIM OLAY YARATACAK
Kazan bugün okuyucuyla buluşacak olan yeni kitabı için de şunları söyledi. "Ağca filmi projesinden önce 'Tahran Melekleri' kitabını yazdım. Kitap için İran'a gidip uzun süre kaldım. Alem yapılan, seks ve içki partileri verilen özel evlere girdim, 'tek gecelik muta evliliği' teklifleri aldım. Kitap çıkınca ben de ikinci bir Salman Rüşdi olacağım. Evlenip İtalyan vatandaşı olursam İranlı fanatikler bana dokunamaz."
Haberin fotoğrafları