kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Şirketlerden

Kinerase'ye cilt bakım ödülü
Kinerase yılın cilt bakım ürünü ödülü aldı. Gazi Üniversitesi güzellik eğitmenlerinden oluşan Kozmetoloji Eğitimcileri Derneği'nin geleneksel olarak düzenlediği 'Kozmetoloji Başarı Ödülleri' sahiplerini buldu. 30 kategoride 2007'nin başarılı ürün ve hizmetleri, hem kamuoyunun online oyları hem de derneğin jüri üyeleri tarafından seçildi. Cilt bakım kategorisinde, simgesi mavi anemon çiçeği olan Kinerase cilt bakım serisi ödüle layık görüldü.

Nuxx'un ilk mağazası Adressistanbul'da
Nurus çatısı altında Nuxx mağazalarının ilki Addressistanbul'da açıldı. Tasarımını Tanju Özelgin'in yaptığı 150 metrekarelik mağazada Fontana Arte, Hey Sign, Italesse, Lexon, Nava, Serralunga, Stelton ve Viabizzuna gibi 30 marka bir araya geldi. Nuxx mağazalarının sayısı yıl sonuna kadar 4'e çıkacak. İstanbul'da İstinye Park, City's Nişantaşı ve W Hotel'de hizmete açılacak Nuxx mağazalarının bir diğeri de Panora Ankara'da müşterilerine hizmet verecek.

Erkunt'a noter onaylı tasarruf
Erkunt Tarım Makinaları'nın ürettiği ilk yerli tasarım traktör Erkunt, yakıt tasarrufu yaptığını notere onaylattı. Şirket, traktörle 1 dönümlük araziyi 8 dakika 48 saniyede sadece 0.75 litre yakıt harcayarak sürdü. Sincan 2. Noteri huzurunda Ankara Yenikent'te yapılan test sonrası konuşan Erkunt Genel Müdürü Zeynep Erkunt Armağan, çiftçilerden gelen talep nedeniyle yakıt tasarrufunu, noter huzurunda yaptıkları testle kanıtladıklarını söyledi.

Lufthansa, 5 milyon litre tasarruf etti
Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Sadık Elmas, Lufthansa'nın, uçaklardaki koltukları hafifleterek yıllık 5 milyon litre yakıt tasarrufu elde ettiğini bildirdi. Sadık Elmas, Lufthansa Güney Doğu Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Pakistan bölgelerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Joachim Steinbach ile düzenlediği toplantıda, geçen yılın ilk 5 ayında yüzde 72.9 olan doluluk oranlarının yüzde 76.7'ye çıktığını ve bunun Lufthansa'nın dünya ortalamasının üzerinde olduğunu söyledi.
Haberin fotoğrafları