kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
HENÜZ BİLMİYOR Hastanede ziyaretçileri eksik olmayan Hakan Pala, "İyiyim. Birkaç gün sonra daha da iyi olurum. Bir an önce ayağa kalkıp yeşil sahalara dönmeyi sabırsızlıkla bekliyorum" diyor.

Hakan üç gün sonra profesyonel olacaktı

İsmet ACAR - BURSA / MERKEZ
Geçtiğimiz cuma günü akıl almaz bir kazayla bir binanın çatısından sırtına su deposu düşen Bursaspor'un altyapı oyuncusu Hakan Pala, bundan sonra yürüyemeyecek..
Bursaspor'un altyapısında 11 yıldır forma giyen ve profesyonel kadroya aday olan futbolcu Hakan Pala, bir binanın çatısından üzerine onlarca kiloluk su deposu düşmesi sonucu felç oldu. Bursaspor PAF takımının 20 yaşındaki futbolcusu Hakan Pala, geçtiğimiz cuma günü akşam saatlerinde babasına ait mobilya dükkânının önüne çıktı. Bir süre mağazanın önünde duran Pala, ardından 50 metre ilerideki pastaneden dondurma almak istedi. Ancak 5 katlı binanın çatısından kopup gelen su deposu, talihsiz gencin sırtına düştü. Yere yığılan Hakan'ın yardımına babası Nuri Pala koştu.

KAN AĞLIYOR
Hemen Bursa Devlet Hastanesi'ne oradan da özel bir hastaneye kaldırılan talihsiz gencin omurgasında kırık ve çıkık olduğu anlaşıldı. Ama en kötüsü, omuriliği zedelenmişti. Kötü haber, oğlu için acı çeken üç çocuk babası Nuri Pala'ya iletildi. Baba, hayatının en büyük acısını da yaşasa, oğlu durumu anlamasın diye içi kan ağlarken gülmeye çalışıyor. Oğlunun kendi durumunu bilmediğini söyleyen 45 yaşındaki Nuri Pala, "Şu an kendisine durumuyla ilgili bilgi vermedik. Moralinin çok yüksek olması gerekiyor. Bunu kendisine nasıl söyleyeceğimizi bilemiyoruz" dedi. 'KALKAMIYORUM Kİ' Oğlunun futbola olan sevgisi yüzünden üniversite eğitimini yarım bıraktığını belirten Nuri Pala, "Bir gümbürtü oldu. Ben trafik kazası olduğunu sandım. Kapıya çıktığımda oğlum yerdeydi ve başı kanıyordu. Yanına koştum. 'Kalk oğlum hastaneye gidelim' dediğimde Hakan'ın ağzından hayatımın sonuna kadar unutamayacağım "Baba kalkamıyorum ki!" cümlesi döküldü. İşte o zaman içim burkuldu. Kucaklayıp hastaneye koştuk ve acı gerçek orada ortaya çıktı" diye konuştu. Fidan gibi oğlunun hayatının baharında yatağa bağlanmasını nasıl kabulleneceklerini bilemediğini söyleyen acılı baba, "Böyle bir olay ancak Türkiye'de olur. Sorumsuz bir kişi, sökmeye çalıştığı onlarca kilo ağırlığındaki su deposunu elinden kaçırıyor ve bu da o sırada binanın önünden geçen benim oğlumun üzerine düşüp felç ediyor. Bu kaza filan değil düpedüz cinayet. Sorumlu kişiyi biliyoruz, savcılık da olayı soruşturuyor" dedi. Pala'nın iki hafta önce Almanya'da PAF takımıyla katıldığı turnuvada yüksek performans gösterdiği ve Bursaspor tarafından üç gün içinde profesyonel imza attırılmasının düşünüldüğü öğrenildi.
Haberin fotoğrafları