kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Evli kadını kaçırıp üç ay tecavüz etti

Rıdvan UYSAL / MERKEZ
Evli ve 2 çocuk annesi kadın, 3 ay tecavüze uğradığını öne sürdü. Kadını tekrar kaçırmak isteyen zanlılar, araya giren komşuyu vurdu..
Eskişehir Fevzi Çakmak mahallesinde evli ve iki çocuk annesi G.D. (19), üç ay önce Necati P. ve arkadaşı Erkan Y. tarafından kaçırılarak Bursa'ya götürüldü. Burada bir evde 3 ay boyunca zorla alıkonan genç kadın, Necati P.'nin defalarca tecavüzüne uğradı. Genç kadın, ilk fırsatta kaçarak Eskişehir'e döndü.

KOMŞU KADINI YARALADI
Ancak önceki gün kadının yerini tespit eden Necati P., genç kadını yeniden kaçırmaya kalkıştı. G.D.'nin karşı çıkması üzerine kadının evinin önünde başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Sesleri duyarak dışarı çıkan genç kadının komşusu Gülseren Demirci, kavgayı ayırmak ve komşusunu korumak istedi. Ancak bu sırada tabancasını çeken Necati P., araya girip kavgayı ayırmaya çalışan Gülseren Demirci'yi sol omzundan vurdu. Talihsiz kadın kanlar içinde kalırken, zanlı Necati P. kaçarak kayıplara karıştı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Demirci tedavi altına alındı.

"KAÇTIM, BENİ YİNE BULDU"
Genç kadının polise "3 ay önce uzaktan tanıdığım Necati P. ve arkadaşı Erkan Y. tarafından bir otomobile bindirilerek Bursa'ya kaçırıldım. Necati P. 3 ay boyunca bana tecavüz etti. Bir fırsatını bulup Bursa'dan evime geldim. Fakat beni burada da buldular. Beni alıp tekrar götürmek isteyen Necati P., direnince silahını çekti ve komşumu vurup kaçtı" dediği öğrenildi. Polis, komşuyu yaralayan ve G.D.'yi kaçırıp tecavüz ettiği öne sürülen Necati P. ve arkadaşı Erkan Y.'yi yakalamaya çalışıyor.