kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Fulin Arıkan

Eski kocaya iç çamaşırı incelemesi

ANKARA
TRT spikeri Fulin Arıkan'ın iç çamaşırlı fotoğraflarını yaydığı iddiasıyla Kıdemli Albay Erler hakkında inceleme başlatıldı..
TRT 1 ana haber bülteni sunucusu Fulin Arıkan'ın iç çamaşırlı fotoğraflarını internet üzerinden yaymakla suçlanan esi eşi Albay Kaan Erler hakkında çalıştığı Gülhane Askeri Tıp Akedemisi'nce (GATA) inceleme başlatıldı. TRT de Arıkan'a sahip çıktı. Genel Müdür Vekili Ali Güney, TRT'nin başarılı sunucusuna tam destek vererek, "TRT yönetimi olarak yanındayız. Mağduriyetinin giderilmesi için her türlü katkıyı yapmaya hazırız" dedi.

AHLAK DIŞI...
Arıkan, internetteki iç çamaşırlı fotoğrafları geçtiğimiz yıl boşandığı eşi Kaan Erler'in yayınladığını iddia ederek Cumhuriyet Savcılığı'na başvurmuştu. Erler ise bu savları reddetmişti. İddialar üzerine Erler'in görev yaptığı Haydarpaşa GATA da inceleme başlattı. Geçen Ankara GATA'dan İstanbul'a giden ve halen İstanbul Haydarpaşa GATA Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı'nda görev yapan Albay Kaan Erler hakkında başlatılan inceleme, 'Silahlı Kuvvetler'in itibarını sarsacak şekilde ahlak dışı harekette bulunmak' gerekçesine dayandırıldı.

TRT'DEN DESTEK
İç çamaşırlı görüntülerinin ortaya çıkmasından sonra kendi isteğiyle izne ayrılan Fulin Arıkan'a TRT yönetimi sahip çıktı. TRT Genel Müdür Vekili Ali Güney'in TRT personeline de duyurduğu yazısı şöyle: "Son derece başarılı bulduğum ve çalışmalarını takdirle karşıladığım spikerimiz Fulin Arıkan'ın hiç hak etmediği bir şekilde gündeme gelmesinden duyduğum büyük üzüntüyü paylaşmak isterim. Arıkan çevresinde çok sevilen ve saygı duyulan bir TRT çalışanıdır. TRT yönetimi kendisinin karşı karşıya kaldığı mağduriyetin giderilmesi yönünde her türlü katkıyı yapmaya kararlıdır." Güney, Arıkan'la olay üzerine konuştuğunu, idari soruşturmaya gerek görmediklerini söyledi.
Haberin fotoğrafları