kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Doğa Bekleriz, ‘Bak Kim Dans Ediyor?’ yarışmasının son üç finalistinden biri oldu.

Sami ve Doğa'ya şov programı yaptıracağım

* 'Bak Kim Dans Ediyor'un jürilerinden modacı Nur Yerlitaş size 'Gucci' diye sesleniyormuş... O, Yerlitaş'ın bana bir iltifatı. Tanıştığımız gün bana, "Tanıdığım tüm yapımcılar kıro gibi giyiniyor. Siz hiç yapımcıya benzemiyorsunuz" demişti.
* 'Bak Kim Dans Ediyor'daki favoriniz kimdi? Sami hakikaten çok kabiliyetli. Her kılığa girdi, kendini çok geliştirdi. Her türlü dansı yaptı. Yarışmada 50 katagoride dans sergilendi. Öyle ki, 'Artık bu hafta uzay dansı yaparsınız' diye dalga bile geçiyorlar benimle. Bengü ilk başlarda iyi değildi ama duruşuyla, hanımefendiliğiyle, kalitesiyle grafiğini çok yükseltti. Doğa da beni çok şaşırttı. İşlerinden dolayı yarışamaya az zaman ayırabilmesine rağmen, fiziğiyle ve performansıyla çok iyi yerlere geldi. Zaza çok entresandı. Ben tüm yarışmacıları çok seviyorum. Önümüzdeki sezonda da bu formatın devamını getirmeyi planlıyorum.
* Devamı gelirse, jüride yine aynı isimler mi olacak? Onun değerlendirmesini önümüzdeki günlerde yapacağız. Ama bu format ve proje çok fazla tuttu. Devamını getirmeliyiz. Ayrıca bazı şov programları da yapmak istiyorum. Hatta Sami ve Doğa Bekleriz ile bir program yapmak için görüşmeler yapıyoruz. Bana göre ikisi de Türkiye'deki 'şovgirl' ve 'şovman' açığını kapatmak için çok uygun tipler.
Haberin fotoğrafları