kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Perihan Savaş ve İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz yıllarda Melek Zübeyde'nin mezuniyetinde bir araya gelmişti.

520 bin $'lık nişan yaptı yine fotoğraf çektirmedi

ÖNER ÖNGÜN MAGAZİN
İbrahim Tatlıses'in medyadan sır gibi sakladığı Perihan Savaş'tan olan kızı Melek Zübeyde, önceki akşam Hilton'da nişanlandı. 520 bin dolara mal olan nişan törenine medya alınmadı; Melek Zübeyde'nin fotoğraflarının çekilmesine izin verilmedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
520 bin $'lık nişan yaptı yine fotoğraf çektirmedi
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in Perihan Savaş ile evliliğinden olan kızı Melek Zübeyde, önceki akşam Etiler Köşebaşı Kebap Salonu'nun sahibi Ali Akkaş'ın oğlu Volkan Akkaş ile nişanladı. Hilton Oteli'nde düzenlenen davetin ev sahipliğini, İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş üstlendi.

ZÜBEYDE 'GÜLBEN' DEDİ
Gecenin en duygusal anı Melek Zübeyde'nin davetin verildiği salona girdiği an yaşandı. Tatlıses, kızını gördüğü an gözyaşlarını tutamadı. Çiftin nişan yüzüklerini Cavit Çağlar ile Mehmet Ali Yılmaz taktı. Yaklaşık 800 davetlinin katıldığı nikah töreninin 520 bin dolara mal olduğu öğrenildi. Nişanda Tatlıses ile Savaş'ın kızlarına taktığı hediyeler sır gibi saklandı. Nişanda; İbo Show'un dansözü Didem sahne aldı. Ünlü oryantalin göbek şovunun ardından Melek Zübeyde'nin isteği üzerine sahne Gülben Ergen'in oldu. Bodrum'daki tatilini yarıda kesip nişana katılan Ergen, sahneye çıkmadan önce basın mensuplarıyla buluştu: "Melek Zübeyde'nin ve İbrahim Bey'in o kadar sanatçı arasından beni seçmesinden gurur duydum. O yüzden de Bodrum tatilimi yarıda kesip koşa koşa geldim. Allah mutlu etsin!"

KIZIYLA DANS ETTİ
Gecede sahne almayacağını söyleyen Tatlıses, dayanamayıp mikrofonu eline aldı ve birkaç türkü seslendirdi. Ardından kızının annesi Perihan Savaş ile dans etti. "Kızımı sahnede oynarken hiç görmedim" diyen Tatlıses, Melek Zübeyde ile dans etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde Cavit Çağlar, Mehmet Ali Yılmaz, Hayri Yazıcı birlikte horon tepti.
Haberin fotoğrafları