kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Tuğçe Kazaz (solda) ve Ece Gürsel, Özel Antalya Lisesi’nin basketbol takımının yıldızları arasındaymış.

Düşmanlıkları lise sıralarından kalma!

Cengiz ALTAY/MERKEZ
Birbirleriyle hiç anlaşamayan Tuğçe Kazaz ile Ece Gürsel'in aynı lisede okudukları ortaya çıktı. Eski dostları, ikilinin o yıllarda da birbirlerini sevmediklerini söyledi..
Podyumların iki güzel mankeni Tuğçe Kazaz ile Ece Gürsel'in aynı lisede okudukları ortaya çıktı. İkilinin sınıf arkadaşlarından edinilen bilgilere göre, 1997-1999 yılları arasında her ikisi de Özel Antalya Lisesi'nde öğrenim gören Kazaz ve Gürsel, tıpkı bugün olduğu gibi geçmişte de iyi anlaşamıyordu.

ECE'Yİ ÇOK KISKANIRDI!
Basketbol oynadıkları için her ikisi de okula burslu öğrenci olarak kaydolan iki mankenin, başarılı performanslarıyla okul takımına çeşitli dereceler kazandırdıklarını belirten sınıf arkadaşları, Kazaz ile Gürsel arasındaki koskançlığı şöyle açıkladı: "Ece ile Tuğçe birbirlerini hiç sevmezlerdi. Aynı ortama girmek istemezlerdi. Özellikle Tuğçe Ece'yi çok kıskanırdı. Ece'nin mankenlik yapıyor olmasını hazmedemez, onun ileride ünlü bir manken olacağı yönündeki yorumlara çok sinirlenirdi. Ece, KKTC'de düzenlenen bir güzellik yarışmasında dereceye girince, ertesi yıl Tuğçe de güzellik yarışmasına katıldı."

BİRİ MERTTİ, DİĞERİ SİNSİ!
Ece Gürsel'in mankenliği basketbola tercih ettiği, Tuğçe Kazaz'ın ise çapkınlıklarıyla okulu birbirine kattığı için okuldan uzaklaştırıldığını belirten arkadaşları, "Ece çok açıksözlü, mert bir kızdı ama Tuğçe sinsiydi" dedi ve ekledi: "Tuğçe, İstanbul'a gidip şöhret olunca hepimizle diyaloğunu kesti. Oysa Ece hala hepimizle görüşüyor."
Haberin fotoğrafları