kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Pamir Demirtaş

Berrak'ı bilmem ama Deniz röportaj yaptı

Değer ÖZERGÜN / MAGAZİN
Pinema Film'in sahibi Pamir Demirtaş, geçen hafta kaleme aldığı yazısında, kendisine 'filmci' diye seslenen ve Deniz Akkaya'yı 'Truva' filminin basın toplantısına götürdüğü için kendisini eleştiren Atilla Dorsay'a cevap verdi: Kendisinden daha popüler sinema yazarlarının türemesini istemiyor!..
Atilla Dorsay'ın geçtiğimiz hafta SABAH gazetesinin 'Cuma Sabah' ilavesinde kaleme aldığı yazının yankıları sürüyor. Dorsay yazısında, Medyavizyon Film Şirketi'nin davetlisi olarak Cannes Film Festivali'ne giden Berrak Tüzünataç'ın Hollywood'un son 'James Bond'u Daniel Craig ile röportaj yaptığına inanmadığını söylemişti.

AKKAYA ZILGIT YEMİŞTİ
Ünlü sinema eleştirmeni, eleştiri oklarının bir kısmını da Pinema Film Şirketi'nin sahibi Pamir Demirtaş'a yöneltmişti. Dorsay, Demirtaş'tan bahsederken şu ifadeleri kullanmıştı: "Pamir Demirtaş denen sinemacımız, 'Truva' filminin ABD'deki tanıtım toplantısına Deniz Akkaya'yı götürdü. Akkaya, yapılan televizyon çekimlerinde sorduğu sorularla ünlülerden yedi. Yazıları ise yayınlanamaz bulunduğu için kullanılamadı."

YAPTIĞI SAYGISIZLIK

Dorsay'ın eleştirilerine cevap vermekte gecikmeyen Demirtaş ise şunları söyledi: "Medyavizyon'un ne iş yaptığını bilemem ama Pinema'nın ayarladığı tüm röportajlar gerçektir. Atilla Bey kendisinden daha popüler sinema yazarlarınının ortaya çıkmasını istemiyor. Biz sinemanın magazinsel yanıyla da ortaya çıkıp daha çok ilgi çekmesi için uğraşıyoruz. Kendisinin yaptığı çabalarımıza saygısızlık!"
Haberin fotoğrafları