kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Kate Moss'un şapkası sevgilisiyle aynı.

Kate Moss: Kimle çıksa kopyası oluyor

Giyim tarzıyla her yıl birçok ankette en şık seçilen ünlü model Kate Moss, çoğu zaman giyiminde erkek arkadaşlarından ilham alıyor. Şimdilerde rockçı Pete Doherty ile aşk yaşayan Moss, kıyafetleriyle sevgilisinin bir kopyası gibi... ..
Podyumların en çok kazanan modellerinden Kate Moss'u şu sıralar görenler gözlerine inanamıyor. Eski şıklığından eser kalmayan ünlü model, tıpkı rockçı sevgilisi Pete Doherty'nin bir kopyası gibi giyiniyor. Geçtiğimiz günlerde Daily Mirror gazetesinin objektiflerine yakalanan Moss; şapkası, ceketi ve pantolonuyla Pete Doherty'nin ikizi gibi görünüyordu.

BU İLK DEĞİL!
Daily Mirror'ın yaptığı küçük bir araştırma bu durumun güzel model için bir ilk olmadığını ortaya koydu. Daha önce de Jefferson Hack ile ilişki yaşadığı dönemde, saçlarını sevgilisi gibi kestiren ünlü model, ünlü aktör Johnny Depp ile aşk yaşadığı zamanlarda da onun gibi deri kıyafetlerle basının karşısına çıkıyordu. Bir başka rockçı sevgilisi Evan Dando ile birlikteyken de sevgilisi gibi sade giyinmeye özen gösteren Moss'un bu tavrı özellikle onu stil ikonu kabul eden hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Daily Mirror'un moda editörü Gabrielle Ara, "Kate'in giyim konusunda Pete'den tavsiye aldığı bir gerçek. Ama bence kıyafetlerini önce bir kuru temizlemeciye vermeli" diyerek ünlü modelin salaş halini eleştirdi.
Haberin fotoğrafları