kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Harvey Nichols ve Harrods gibi önemli mağazalarda da satılacak olan koleksiyon, eylülde Paris'te düzenlenecek bir fuarda tanıtılacak.

Ne modacılardan ne devletten destek var

Özlem AVCI/MAGAZİN
Modacı Tuvana Büyükçınar, önce günlük giyim, ardından da abiye giyime çizgi karakterlerle yeni bir soluk katmaya hazırlanıyor! Warner Bros. için 'Fashion by Tuvanam' markasıyla bir koleksiyon hazırlayacak olan modacı, Süperman'den Bugs Bunny'e kadar birçok karaktere tasarımlarında hayat verecek.

DEVLET DESTEĞİ GÖRME
Looney Tunes ve DC Comics karekterinden oluşacak koleksiyon, Türkiye dışında Amerika, Fransa, İtalya, İspanya, Hollonda, Yunanistan, Lübnan ve Birleşik Arap Emirlikleri ve daha birçok ülkede satılacak. Büyükçınar, hazırlayacağı koleksiyonu şöyle anlatıyor: "Warner Bros. ile anlaşmayı imzaladık. Amacım, küçüklerin sevgilisi olan karakterlerden, büyükler için tasarımlar yaratmak." Büyükçınar, modacı arkadaşlarından destek görmediğini, devlet desteğinden de mahrum kaldığını söylüyor: "Yurtdışında Türkiye'yi temsil ettiğim halde, devletten destek görmedim. Kendi imkanlarımla markamı büyüttüm. Fransa ve Paris'de mağaza açtık. Ama destek alsaydık, mağazalar çoğalabilirdi."