kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Danslarıyla 20 yıla imza attılar

1987'de çekilen 'Dirty Dancing' adlı filmin 20'nci yılı dolayısıyla People dergisi, başrol oyuncuları Patrick Swayze ve Jennifer Grey'i biraraya getirdi. Filmin DVD'si de 20. yıl anısına Amerika'da piyasaya çıktı..
Yirmi yıl önce küçük bir bütçeyle çekilen 'Dirty Dancing' (İlk Aşk, İlk Dans) 80'li yıllara damgasını vurdu. 'The Time of My Life' adlı şarkıyla 1988 yılında 'en iyi şarkı' dalında Oscar'ı kucaklayan filmin; bu yıl 20'nci yılı olması nedeniyle People dergisi, filmin yıldızlarıyla bir zaman yolculuğuna çıktı.

Yapımcılar peşinde
Senarist Eleanor Bergstein, "Film vizyona girdiğinde bir haftadan fazla gösterimde kalacağını düşünmüyorduk ama yer yerinden oynadı" diye konuşuyor. 5 milyon dolarlık bir bütçeyle hazırlanan film, dünya çapında 170 milyon doları geçen hasılatıyla rekor kırmıştı. Filmde ateşli danslarıyla dönemin gençliğinin adeta ikonu haline gelen Patrick Swayze ve Jennifer Grey 20 yıl önce yaşadıklarını People'a anlattı. "Filme kendimden çok şey kattım. Hala dans etmeyi çok seviyorum" diye konuşan Grey, yıllar içinde Patrick Swayze ile koptuklarını ancak onu her zaman çok sevdiğini dile getiriyor. Broadwayli ünlü tiyatrocu Joel Grey'in kızı olan Jennifer Grey, bu filmdeki rolüyle zamanında yapımcıların gözdesi haline geldiğini söylüyor. Grey'in filmdeki dans hocası Johnny Castle'ı canlandıran Patrick Swayze ise, "Bu film sayesinde aşk sahnelerinde nasıl oynayacağımı öğrendim" diye konuşuyor.
Haberin fotoğrafları