kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Zuhal Topal İlhan Şeşen

Yarışmada piştiler reklamlara düştüler

Jürisi, yarışmacıları ve koçları ile çok konuşulan 'Şarkı Söylemek Lazım' adlı yarışma sona erdi ama rüzgarı bitmedi! Jüri üyelerinden Eyşan Özhim, yarışmanın birincisi Zuhal Topal ve İlhan Şeşen reklam yıldızı oldu..
Geçen hafta Zuhal Topal-İlhan Şeşen ikilisinin zaferiyle sona eren 'Şarkı Söylemek Lazım' adlı yarışma, reklam dünyasına yeni yıldızlar kazandırdı. 'Buzda Dans'ta 'Altın Paten' kazandıktan sonra sunuculuğa terfi eden Zeynep Tokuş'un kadın bağı reklamıyla açtığı yola; Zuhal Topal, İlhan Şeşen ve Eyşan Özhim de katıldı.

Birincilik popülarite getirdi
atv'de yayınlanan ve çocukların severek izlediği 'Selena' adlı dizide rol alan Zuhal Topal, bu yarışma sonrasında dikkatleri üzerine çekmişti. Son derece çekişmeli geçen yarışmanın sonunda birincilik ve 100 bin YTL para ödülünü kazanan Topal'ın popülaritesi, işte bu birinciliğin ardından bir anda arttı!

'Eşini düşünen erkek' İlhan

'Değişim gözlerde başlar' sloganlı bir perde reklamında boy göstermeye başlayan Topal'ın yanı sıra, yarışmada koçluğunu üstlenen ünlü sanatçı İlhan Şeşen de 'eşini düşünen erkek' temalı bir buzdolabı reklamında rol aldı. 'Şarkı Söylemek Lazım'ın reklam dünyasına kazandırdığı isimler bu kadarla sınırlı değil. Yarışmanın güzel jüri üyesi Eyşan Özhim'in darbuka eşliğinde kalça salladığı kraker reklamı da, tartışmalı yarışmanın finalinden sonra ekrana gelmeye başladı.
Haberin fotoğrafları