kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bize kalan mirasın değerini biliyoruz

Hatice UTKAN
60'lı ve 70'li yıllara damgasını vuran iki müzik grubu The Supremes ile The Temptations'un ikinci kuşak üyelerinin ortak hedefi; devraldıkları büyük mirası koruyup geliştirmek..
Bir dönemin popüler kadın gruplarından The Supremes ile 'Legacy' adlı şarkıyla başarılı bir çıkış yapan The Temptations grubu; geçtiğimiz akşam İstanbul Arena'da nostalji rüzgari estirdi. 60'lı ve 70'li yılların çok sevilen iki grubunun ikinci jenerasyonları, devraldıkları mirasın değerini bildiklerini söylüyor. Kurucuları arasında ünlü şarkıcı Diana Ross'un da bulunduğu The Supremes, geçmişte olduğu gibi şimdi de üç kadından oluşuyor; Lynda Laurance, Sherrie Payne ve Freddie Poole... Yeni üyeler, kendilerine miras kalan bu büyük ismi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını ifade ediyor.

Ertegün için geleceğim

The Temptations grubunun şimdiki lideri olan Damian Harris de ikinci kuşak The Temptations... O da devraldığı bu mirası en iyi şekilde koruduğunu söylüyor ve "Eskiden hayranıydım, şu an ise The Temptations'ın kendisiyim. Benim için önemli şey bu ruhu korumak" diyor. Harris için Türkiye'nin çok önemli bir yeri var çünkü en önem verdiği insanlardan biri Türk! Harris, "Bir dahaki gelişimde yapacağım ilk iş, en çok saygı duyduğum insan Ahmet Ertegün'ün mezarını ziyaret etmek olacak" diyor.
Haberin fotoğrafları