kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

KFC iki Japonu yaraladı!

Yeni Haber
ABD'li fast food devi Kentucky Fried Chicken'ın yemeğinden çıkan cam parçaları iki Japon'u yaraladı. ..
ABD'li fast food devi Kentucky Fried Chicken (KFC)'nin Japonya temsilciliği, başkent Tokyo'daki iki restoranda yemeklerin içine karışmış küçük cam parçaları nedeniyle 2 kişinin ağızlarından yaralandığını açıkladı. Açıklamada, menülere katılan sebzelerin hazırlandığı fabrikadaki bir buzdolabında yer alan kırık termometre parçalarının kıyılmış lahanaların içine karıştığı ifade edildi.

Bir KFC yetkilisi, "Müşterilerden biri ağzından yaralandığını ve dişinin kanadığını belirtti. Diğeri ise yiyeceği çiğnediği sırada sert cam parçaları nedeniyle dişinde zedelenme olduğu söyledi" dedi. Ülke genelindeki 228 KFC mağazası, olay sonrası satışlarını durdurarak, bütün sebzeleri tekrar yıkama kararı aldı.

KFC'nin uzak doğu ülkelerinde karşılaştığı ilk sorun bu değil. 2005 yılında Hong Kong'da KFC lokantasında oğlu sıçan tarafından yaralanan bir anne, Amerikan şirketine tazminat davası açmıştı. 6 bin 400 dolar tutarında para isteyen anne, başlarına gelen olaydan sonra anne-oğul sürekli karabasan gördüklerini ve psikiyatra gitmek zorunda kaldıklarını kaydetmişti.