kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Mayıs 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Alpet, 1 Galatasaray forması getirene % 20 indirim yapsın'

Alpet reklamlarının yıldızı Fenerbahçe'nin eski Başkanı Ali Şen, olaylı derbi sonrasında taraftarın çok üzüldüğünü belirterek, "Bence Alpet Galatasaraylılar'a bedava benzin göndersin, destek şart" dedi..
Alpet, dünya çapında faaliyet gösteren akaryakıt katık üreticisi Afton işbirliği ile geliştirdiği yeni ürünü Torojet'i pazara sundu. Yeni ürünün tanıtımında konuşan Alpet Genel Müdürü Aslan Değirmenci, şirketin beyaz ürünlerde 2006 yılında bir önceki seneye göre en fazla satış artıran akaryakıt dağıtım şirketi olduğunu belirterek, "Biz uzun süren bir hazırlık süreci sonrasında artık sahadayız. Ve sektörün 5'inci büyüğü olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz" dedi. Toplantıya Alpet reklamında oynayan Fenerbahçe eski başkanlarından Ali Şen de katıldı.

REKLAMDAN PARA ALMADIM
Şen, gazetecilerin reklam filmine ilişkin sorularını cevaplarken, esprileriyle katılımcıları güldürdü. Maça gitmek üzere yola çıkan Galatasaraylı taraftarların benzinlerinin bitmesiyle yolda kalmalarını konu eden ve Şen'in yardım etmek için durduğu gençlerle diyaloğuna yer veren reklam filmini izleyen Fenerliler'in kendisine, "Bıraksaydın onları yolda'' dediklerini anlatan Şen, rekabetin her alanda olduğunu, ancak her zaman dostluğun kazanması gerektiğini söyledi. Şen, esprili bir şekilde, bugün gösterime girecek reklam filminin devamında yer alan Galatasaraylı taraftarların yaptığı tezahüratların aslında, "Ali Şen başkan, bizim takım şampiyon'' şeklinde olması gerektiğini söyledi. 2-1 Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisini hatırlatan Şen, "Bence Alpet Galatasaraylılar'a bedava benzin göndersin, katkı anlamında ya da Galatasaray forması getiren taraftara 1 ay boyunca yüzde 20 indirim yapılmalı. Üzüntülü günlerinde Galatasaray'a böyle bir katkımız olsun'' dedi. Şen'in bu teklifine toplantıda bulunan şirket yöneticilerinden herhangi bir karşılık gelmedi. Ali Şen, Fenerbahçe- Galatasaray derbisinin ardından dostluk temasının ön planda olduğu böyle bir reklam filminin yayınlanmasının önemli olduğuna işaret etti. Şen'in reklam filminden para almadığı, şirketin bir vakfa bağış yaptıktan sonra reklamda oynadığı bildirildi
Haberin fotoğrafları