kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Mayıs 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Koç: Türkiye bunu haketmiyor

Yeni Haber
TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Mustafa Koç, Ankara'da meydana gelen patlama için, "Türkiye bunu hak etmiyor" dedi.
TÜSİAD'ın "Siyasi Parti Genel Başkanları ile Toplantı Dizisi" Başbakan ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bakanı Ali Babacan ve Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın katılımıyla İstanbul'da başladı.

Toplantıya, Mustafa Koç, Arzuhan Yalçındağ, Bülent Eczacıbaşı, Ferit Şahenk, Erkut Yücaoğlu, Vural Akışık, Kemal Şahin, Nurdan Tümbik, Tuncay Özilhan'ın yanı sıra Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu ve Kadın Girişimcileri Destekleme Derneği üyeleri katıldı. Erdoğan içeri girdiğinde ayakta alkışlandı.

Toplantının açılışında konuşan Mustafa Koç, Ankara'da meydana gelen olaylarla ilgili teessürlerini ifade etti. Bu olayları Türkiye'nin hak etmediğini belirten Koç, "Ülkemiz bu yaraları sarmayı bilecektir. Ölenlere rahmet, yaralılara da şifalar diliyorum" dedi.

Koç, TÜSİAD'ın seçimlerin parti programlarının bir yarış ve rekabeti olarak geçmesi görüşünde olduğunu kaydederek, "Programlar enine boyuna tartışılmalı. Ülkemiz gerçek gündemine ancak bu şekilde ulaşabilir" diye konuştu.

(ANKA)