kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Test sonuçlarının değerlendirmeleri

Yeni Haber
İLİŞKİLİ HABERLER
Test sonuçlarının değerlendirmeleri
A'LAR ÇOĞUNLUKTA İSE:

İlişkinizde gayet açık ve şefkatlisiniz. Ancak psikolojik olarak ilişki öncesinde kendinizi birazcık daha rahatlatmanız gerekiyor.

Ön sevişme süresini artırmalı ve partnerinizin vücuduna dokunmaktan çekinmemelisiniz. Yatakta partneriniz ile konuşmalı ve gerçek orgazm için ondan destek almalısınız.

Unutmayın ki; hazzı yaşarken iki tarafın da birbirini yönlendirmesi, ne istediğini bilmesi çokönemlidir. Erkekler yatakta onlarla konuşan kadınlardan çok hoşlanırlar. Fantezilerinizi partneriniz ile paylaşmanın inanın ki hiçbir sakıncası yok. Cinsel özgüveninizi pekiştirdiğiniz anda ilişkinizi çok daha farklı boyutlarda yaşayacaksınız.

B'LER ÇOĞUNLUKTA İSE:

Pek çok kadında olduğu gibi sizde gerçek bir orgazm yaşayıp yaşamadığınızdan emin olamıyorsunuz. Panik olunacak bir durum yok.Ancak fark etmeniz gereken şey, vücudunuz ile beyniniz arasındaki frekansı güçlendirmek.

Pek çok kadında rastlanan "edepli" olma durumundan dolayı kadınlar hislerini göstermekte özellikle bu konuda çekiniyorlar. Canınız o sırada bağırmak istiyorsa bağırmalı, partnerinize bir şeyler söylemek istiyorsanız
içinizden geldiği gibi davranmalısınız. Beyninizde yarattığınız tabular bedeni esir alır ve cinsel hayatınızda "tutsak" rolünü oynamaktan ileri gidemezsiniz.

C'LER ÇOĞUNLUKTA İSE:

Siz kesinlikle orgazmın ne demek olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Seksten zevk almayı hem kendi adınıza hem de karşı tarafa zevk verme anlamında gayet iyi biliyorsunuz. Fakat bu özelliğinizin bir kötü tarafı var. O da
uzun süreli ilişkilerin sizi sıkma ihtimalinin olması. Tekdüzelik kesinlikle sizi iter.

Böyle bir durumla yüzleşmemek için de yapacağınız çok basit, kendiniz gibi yeniliklere açık, tekdüzelikten hoşlanmayan bir partner edinmek...

D'LER ÇOĞUNLUKTA İSE:

Çoğunlukla seks sırasında partneriniz ile güzel bir frekans yakalıyor ve yaşadıklarınızın keyfini çıkarıyorsunuz. Ancak zaman zaman kafanıza bir şeyleri takıp cinsel hayatınızda da bir gerileme yaşayabiliyorsunuz. Partnerinize birazcık daha sizi rahatlatması ve havaya sokması için izin verin. Emin olun pişman olmayacaksınız. Siz kadınlığının ve kendi bedeninin keyfini çıkarmayı zaten biliyorsunuz.