kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Emlak vergisi ödemesi uyarısı

Yeni Haber
Gaziantep merkez Şehitkamil Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik vergisi 1. taksiti son ödemeleri 31 Mayıs 2007'de sona eriyor. Taksitlerini bu tarihe kadar ödemeyen mükelleflerin cezalı duruma düşeceği belirtildi.

Şehitkamil Belediyesi Gelirler Müdürlüğü, vatandaşları emlak ve çevre temizlik vergisi ödemeleri konusunda uyardı. Gelirler Müdürü Eyüp Üzücü, vatandaşların 31 Mayıs 2007 tarihine kadar vergilerini ödemeleri gerektiğini vurguladı. Vergisini zamanında ödemeyen mükelleflerin cezalı duruma düşeceğini hatırlatan Üzücü, "Vatandaşlarımızın cezalı duruma düşmesini istemiyoruz. Bu nedenle gerekli duyurularımızı yapıyoruz. Zamanında yapılan ödemeler halkımız ve belediyemizin lehine olacaktır" dedi.

İş yoğunluğu nedeniyle belediyeye gelemeyen vatandaşların, internet yoluyla ödeme yapabileceklerini de belirten Üzücü, "Vatandaşlarımızın işini kolaylaştırmak için kurulan e-belediye sistemimiz çok iyi çalışmakta. Mükelleflerimiz, nerede olursa olsun www.sehitkamil.bel.tr adresinden emlak ve çevre temizlik vergisini yatırabilmektedirler. Bu uygulamamız sayesinde vatandaşlarımız cezalı duruma düşmekten kurtuldu" diye konuştu.