kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Nisan 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
AYEDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş

AYEDAŞ hizmeti internete taşıdı

Yeni Haber
İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ), abonelerine daha kaliteli ve dinamik bir hizmet vermek için yeni bir uygulama daha başlattı.

AYEDAŞ, abonelerinin kuruma yaptıkları başvurulara ilişkin 'evrak'ı internet ortamında takip edebilmeleri için özel bir yazılım programı hazırlayarak uygulamaya koydu. Elektrik Dağıtımı Sektöründe ilk kez hayata geçirilen bu yeni uygulama ile AYEDAŞ aboneleri, artık AYEDAŞ' taki evrakıyla ilgili işlemlerini internet ortamında takip edebilecektir.

Elektrik Dağıtım Sektöründe internet ortamında dilekçe takibi uygulamasını hayata geçiren AYEDAŞ' ın bu yeni uygulaması, abonelerine büyük bir kolaylık sağlamış oldu. Yeni uygulama ile birlikte aboneler, evraklarının sonucu öğrenmek için kuruma gelmek zorunda kalmayacak, yapılan işlemin neticesini internette öğrenebileceklerdir.

AYEDEŞ abonelerine hem kolaylık hem de zamandan tasarruf sağlayan bu uygulama için prosedür şöyle işlemektedir; Kuruma herhangi bir başvuru için gelen abonenin verdiği 'evrak' a muhaberat servislerinde bir dilekçe numarası verilmektedir. Abone buradan aldığı numara ile www.ayedas.gov.tr adresine girdikten sonra 'dilekçe sorgulama' butonunu tıklayıp ekrana gelen sayfadaki metin kutusuna kendisine verilen dilekçe numarasını yazarak evrakıyla ilgili bilgilere ulaşabilmektedir. Aboneler evrakıyla ilgili görüşmek istediğinde ise web sayfasının ana sayfasına dönerek ilgili birimin dahili telefon numarasını temin ederek ilgili kişiyle görüşme yapabilmektedir.

Abonelerin rahatı için yeni bir uygulama başlattıklarını belirten AYEDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş; abonelerimize en iyi hizmeti vermek için mümkün olan her uygulamayı hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi.

Daha önce de Endeksörle Online Sayaç Okuma, ATM kartı ( Debit kart) ile fatura tahsilatı uygulamsı ve kapsamlı halkla ilişkiler uygulamasını da elektrik dağıtım sektöründe ilk kez AYEDAŞ hayata geçirmişti.

Kamudaki elektrik dağıtımı sektöründe ISO 9001:2000 kalite sertifikasını alan ilk kurum olan AYEDAŞ, kalite belgesinin süresi 2009 yılına kadar uzatılmıştır.

Sabah İNTERNET