kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
  |  Benim şehrim | 24 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
YILDIRIM AŞKI... Sarah Keinath ile Mehmet Aktaş 7 yıl önce, Sarah'ın annesinin Türkiye'ye yerleşmesi sayesinde tanıştı. Birbirine âşık olan çiftin nikâhsız beraberliğinden iki çocukları oldu. Çocuklardan biri Aktaş'ın nüfusuna diğeri Sarah Keinath'ın nüfusuna kaydettirildi.

Kayıp Alman gelin çocuklarıyla kaçmış

Murat KARAMAN / MERKEZ
Adana'da iki hafta önce kaybolan Sarah Keinath'ın (23) nikahsız yaşadığı Mehmet Aktaş'tan (27) olan iki çocuğu ile Almanya'ya gittiği ortaya çıktı. Sarah'ın kendisine cep telefonundan Almanya'da olduğunu belirtip, "Ailemi aramayın, çocukları bir daha göremezsiniz" şeklinde mesajlar gönderdiğini söyleyen Aktaş, "Pasaport ve çocukların nüfus cüzdanları yoktu. Nasıl Almanya'ya kaçtı anlamıyorum" dedi.

DAVA AÇACAK
Sarah ve kızları Sonay (6) ile Sudenaz'ı (2) aramadığı yer kalmadığını söyleyen Mehmet Aktaş, "Olaydan sonra ağabeyi bizi arayıp Adana'ya geleceğini ve birlikte arayacağını söylemişti. Daha sonra anladık ki ağabeyi, Sarah ile çocuklarımı alıp kaçak yollarla Almanya'ya götürmüş. Bize oyun oynadılar. Ben ve ailem hem kendisine, hem de annesi Monica'ya kucak açtık ama nankörlük yaptı. Çocuklarımı da elimden aldılar" diye konuştu. Sarah'ın Almanya'dan kendilerine cep telefonuyla mesaj çektiğini anlatan Aktaş, şöyle dedi: "İnternetten, webcam ile çocuklarımı göstereceğini söylüyor. Bu konuda ailesini aradığımız takdirde çocuklarını bir daha göstermeyeceği yönünde mesajlar atıyor. Babalık davası açacağım. Küçük kızımı kendisi alsın ,büyük kızımı bana versin. Bu olaylardan dolayı psikolojim bozuldu. İyilik yaptık, kötülük gördük. Çocuklarım olmadan ben yaşayamam."
Haberin fotoğrafları