kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
  |  Benim şehrim | 24 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Hüsnü Şenlendirici Deniz Seki

'Cahillik ettim çok özür dilerim'

MAGAZİN
Hüsnü Şenlendirici'nin "Boşanacağım" dediği eşi Nazire Şenlendirici, canlı yayınlanan İbo Şov'a telefonla bağlanıp, "Cahillik ettim. Eşimden özür dilerim" dedi..
Ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici ile Deniz Seki aşkı, Nazire Şenlendirici'nin SABAH'a verdiği röportajda ortaya çıkmıştı. Daha sonra olaylar karışmış ve Hüsnü Şenlendirici, "Nazire Hanım bu röportajı verdiği için boşanacağım" açıklaması yapmıştı. Eşinden boşanmak istemeyen Nazire Şenlendici işte bu yaşananlar üzerine atv canlı yayınında Hüsnü Şenlendirici'den özür diledi. Hüsnü Şenlendirici'nin, "Nazire Hanım çıkıp gazetelere konuştuğu için boşanacağım" sözleri üzerine atv'de yayınlanan "İbo Şov"a katılan Nazire Şenlendirici kocasından özür diledi. Nazire Şenlendirici, konuyla ilgili şunları söyledi:

BU KONUYU KAPATIN
"Ben 28 yaşındayım. Bir anlık boşluğuma geldi. Sabredemedim o görüntüleri görünce. Söylememem gereken açıklamalarda bulundum, cahillik yaptım. Eşimden özür diliyorum. 70 milyon insana buradan sesleniyorum; kimse artık bu olayı irdelemesin. Konuyu uzatmasın. Bizim iki çocuğumuz var. 16 yıllık beraberliğimiz var. Bırakın Deniz'i, kimse bozamaz; bitiremez bizim evliliğimizi. Allah aşkına artık bu konu kapansın. Ben kapattım çünkü."
Haberin fotoğrafları