kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Nisan 2007, Cuma
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Antalya liselerinde striptiz ve zikir şoku
Recep AKTEPE / ANTALYA/MERKEZ
Antalya'da liseli bir kızın erotik dans videosunun internete düşmesi üzerine açılan soruşturmada, başka bir lisedeki "sınıfta zikir" görüntülerine ulaşıldı..
Antalya'da liseli bir kız öğrencinin üzerinde büstiyerle erotik dans yaparken çekilmiş görüntülerinin video paylaşım sitesi YouTube'da yayınlanmasının ardından, müfettişlerin başlattığı soruşturma benzer başka görüntüleri ortaya çıkardı. Soruşturmada bir lisede öğrencilerin sınıfta iskambil oynarken, diğer bir lisede ise öğretmenleriyle dalga geçen ve sıralarda zikir yapan öğrencilerin görüntüleri tespit edildi.

ARKADAŞI SIZDIRMIŞ
Striptizi andıran dans videosunu gören bir kişinin telefonla yaptığı ihbar sonucu açılan soruşturmada, görüntülerdeki kızın liseli G.ö olduğu, görüntülerin geçen yıl ev ortamında çekildiği ve genç kızın kavgalı olduğu bir kız arkadaşı tarafından siteye konulduğu belirlendi. İki genç kız hakkında idari işlem başlatan Milli Eğitim Müdürlüğü, bu esnada, bir başka lisede öğrencilerin sınıfta iskambil oynadığı, diğer bir lisede ise öğrencilerin sınıfta zikir yaptığı görüntülere ulaştı. Bu görüntülerle ilgili soruşturma da sürüyor.
Haberin fotoğrafları