kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Nisan 2007, Cuma
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Tehdit edildiğini savcıya bildirmiş
Mustafa KAYA / MERKEZ
Eski sevgilisi tarafından yakılan Serpil Bayrak'ın tehdit edildiği için savcılığa suç duyurusu yaptığı öğrenildi. Sabri Önal mahkemede tutuklandı..
İstanbul Şişli'de önceki gün eski sevgilisi Sabri Önal tarafından benzin dökülerek yakılan Serpil Bayrak'ın, tehdit edildiği gerekçesiyle Sarıyer Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı. Sabri Önal'ın savcılık ifadesinde asıl amacının Serpil Bayrak'ı yakmak değil, yüzüne kezzap atmak olduğunu söylediği öğrenildi. Sapanca'da bir tekstil fabrikasında müdürlük yaparken aynı yerde çalışan Serpil Bayrak'la tanıştığını ve arkadaşlıklarının zaman içerisinde ilerlediğini ifadesinde anlatan Sabri Önal'ın, "Ancak ikimizde evliydik. Eşlerimizden ayrılıp evlenmeyi düşünüyorduk. Bu arada Serpil, eşinden boşandı, ancak ben boşanamadım" dediği belirtildi. Önal'ın daha sonra sevgilisi Serpil Bayrak'ın annesinin evinin yakınlarında bir ev tutarak birlikte yaşamaya başladıklarını da söylediği ifade edildi. Serpil Bayrak'ın, tekstil fabrikasından ayrıldıktan sonra olayın meydana geldiği sigorta şirketini sevgilisine kendisinin kurduğunu da anlatan Önal'ın, "Serpil, benim kurduğum sigorta şirketinde işlerini düzeltince bana sırt çevirmeye başladı" dediği kaydedildi.

SAĞLIK DURUMU CİDDİ
Sabri Önal, 'tehdit, ruhsatsız silah bulundurmak ve öldürmeye teşebbüs' suçlarından tutuklanarak Bayrampaşa Cezaevi'ne gönderildi. Serpil Bayrak'ın tedavisinin sürdüğü, vücudunda ikinci ve üçüncü dereceden yanıklar oluştuğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Haberin fotoğrafları