kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Öfkeliyim, tartışırkenhiç kimseyi tanımam!
* Türkiye'de futbol bitti. Sen futbolcuna artist muamelesi yapıyorsan, saçında jöle, kafasında bant, boynunda kolyeyle maça çıkmasına, reklam yıldızı olmasına izin veriyorsan, altına milyarlık araba çekiyorsan ne olur ki? Futbolcular nereden geldiklerini unutuyorlar parayı bulunca. Avrupalı yapar, onun kültürü müsait. Sen kaç odalı evden geldin, leğende yıkanmıyor muydun? Nasıl top oynayacak bu adam! Eskiden ağabey futbolcuyu gördü mü kaldırım değiştirirdi futbolcular. Eskiden yabancı futbolcuları havaalanından alır ilk önce Galatasaray Müzesi'ne götürürlerdi. Şimdi doğru Reina'ya götürüyorlar.
* Ben çok öfkeli bir insanım. Babam Arnavut, annem Trabzonlu. Fikir tartışırken kimseyi tanımam. Kamerayı unuturum. Politik ve ahlaki konularda konuşurken de böyle. Galatasaray kulübü, Galatasaray Lisesi'nin malıdır. Açın bakın, kapandıktan sonra kulübün tüm varlığı Galatasaray Eğitim Vakfı'nın olacak. Demek ki kulüp liselilerin!
* Bende Fenerbahçe düşmanlığı yok, yalnızca kendi takımımla ilgilenirim. Bu düşmanlık iyi bir şey değil. Artık basın tribününe alınmadığım yazıldı. Bir maçta Barcelonalı bir gazeteciyi tokatladım. Ertesi gün 'artık giremez' diye karar çıktı.
* Gençken çok iyi oynardım, rahmetli Baba Gündüz beni denemişti. Ama fiziğimi görüyorsun, büyük sahada korner dahi atamıyordum ki... O zamanlar okulda tenis topuyla maç yapardık. Coşkun Özarı, Turgay Şeren tayfasıyla. Çok iyi çalım yapardım bak. Teknik muhteşemdi ama fizik gücü sıfırdı. Tiyatroya kaydık mecburen.