kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Gemilerde talim atv'de kahkaha var
MUSTAFA KIZIL/MAGAZİN
Yakında atv'de yayınlanmaya başlayacak 'Gemilerde Talim Var', izleyicileri ekrana kilitleyecek! Bir denizcilik okulundaki öğrencilerin komik hikayelerini ekrana taşıyacak dizi, kaliteli esprileriyle ekranda devrim yapacak..
Çok yakında atv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan yeni dizi 'Gemilerde Talim Var'ın çekimleri, İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi'nde devam ediyor! Özel bir denizcilik okulunda denizci olmak için mücadele eden bir grup gencin kahkaha dolu mücadelesini gözler önüne serecek olan dizinin yönetmenliği Ümit Efekan'a, senaryosu Murat Kürüz'e ait. Müzikleri usta müzisyen Ozan Doğulu'ya emanet olan 'Gemilerde Talim Var'ın oyuncu kadrosu oldukça zengin. Dizide Kazım Akşar, Buket Dereoğlu, Fatoş Seğmen ve Yunus Günçe'nin yanı sıra; Kemal Kuruçay, Necmi Yapıcı, Cenk Torun, Peşhan Yılmazel, Ahmet Çevik, Hazel Atasever, Özde Deniz Sürmeli, Ahmet Bozali, Can Verel, Cüneyt Çeliksoy, Derya Karadaş, Müge Uyar ve Nilgün Bingöl rol alıyor.

ÖĞRETMEN, MÜDÜRE AŞIK
Kahkaha dolu dizide, Buket Dereoğlu okulun müdürüne platonik aşk besleyen bir edebiyat öğretmenini canlandırıyor. 'Gemilerde Talim Var'ın çok farklı bir proje olduğunu söyleyen Dereoğlu, şöyle konuşuyor: "Klasik bir adı varmış gibi görünse de, çok farklı bir proje. Ekranlarda birbirinin tekrarı olan birçok proje var. Biz işlenmemiş bir konuyu işliyoruz. Okurken ve oynarken bile çok eğlendiğimiz bir hikaye anlatıyoruz." Yunus Günce ise, dizinin şımarık, zengin, afacan ve disiplinsiz öğrencisi Yaşar rolüyle ekrana gelecek. Günce, 'Gemilerde Talim Var'ın yanı sıra bu sene ekranlarda daha fazla görüneceğini söylüyor: "Galiba 2007'ye hızlı bir giriş yaptım. Bu projelerin dışında bir gece şovuyla da ekrana gelebilirim..."

SARIŞIN AMA ZEKİ!
Dizinin bir diğer güzeli Fatoş Seğmen... 'Gemilerde Talim Var' ile beşinci dizisi için kamera karşısına geçiyor olmanın heyecanını yaşadığını anlatıyor: "Artık tamamen dizi oyunculuğuna ve sunuculuğa konsantre olacağım. 'Gemilerde Talim Var'ın komedi olması beni çok cezbetti... Okulun psikoloji öğretmenini canlandıracağım. Bu kez sarışın ama zeki bir karakteri oynayacağım..."
Haberin fotoğrafları