kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Deniz Akkaya'nın Boğaz'a nazır evi
Ünlü model Deniz Akkaya, uzun arayışlar sonunda bulduğu Kuruçeşme'deki evinin kapılarını bu ayki Harper's Bazaar dergisine açtı. Akkaya, evinde şöminenin karşısına geçip kitap okumayı seviyor..
Dört ay boyunca onlarca ev gezdikten sonra Kuruçeşme'de tam hayalini kurduğu evi bulan ünlü model Deniz Akkaya, oldukça bakımsız durumdaki evin tadilatla çok güzel bir yer olacağına inanınca, hemen harekete geçmiş. Tüm duvarları yıktıran Akkaya, 3 ay süren tadilatın ardından güle oynaya evine yerleşmiş. Tadilat için evini arkadaşları Yeşim Coşkun ve Moris Kohen'e teslim eden Akkaya, mobilyalarını da yine bu ikiliye yaptırmış. Akkaya'nın iki oda ve bir salondan oluşan evi hem çok ferah hem de Boğaz manzarasına sahip...

GÖZ YORAN DETAYLAR YOK
Zevkli giyimiyle adından söz ettiren Akkaya, odalardan birini giyinme odası olarak döşemiş. Tüm kıyafetleri askılarda, ayakkabıları ise raflarda dizili olan Akkaya, bu sayede giyinirken tüm kıyafetlerini rahatça görebiliyor. Evinin ve özellikle de giyinme odasının düzeninde oldukça titiz davranan Akkaya, yaşadığı mekanda göz yoran detaylar kullanmamayı tercih ediyor. Evine çok fazla insan çağırmayı sevmediğini söyleyen Akkaya şöyle konuşuyor: "Evimde özellikle parti vermekten kaçınıyorum. Çünkü herkesin sarhoş olup evimi dağıtmasını istemiyorum. Daha çok belli bir oturma düzeninin olduğu yemekli davetleri tercih ediyorum." Evdeyken rahat giyinmeyi seven Akkaya, "Eve gelir gelmez ilk işim pijamalarımı giymek olur! Zaten dışarı çıktığımda da spor ve rahat giyinmeyi tercih ediyorum" diyor. Akkaya'nın evdeki en popüler mekanı ise yatak odası, "Yatağıma uzanıp televizyon izlemek çok keyifli" diyor. Evinin tüm eksiklerini yavaş yavaş tamamladığını belirten Akkaya, şu aralar siparişini verdiği yemek takımı ve çatalbıçak setinin gelmesini bekliyor. Ayrıca Akkaya, banyosuna uygun antika bir puf alıp havluyla kaplamayı planlıyor. Dede ve Şurup adlı iki İran kedisiyle birlikte yaşayan Akkaya, onları bir süreliğine Çeşme'ye annesinin yanına göndermiş.
Haberin fotoğrafları