kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Deniz'i değil asıl Hüsnü'yü sorgulamalı..
Klarnetçi Hüsnü Şenlendirici ile yaşadığı yasak aşkla gündeme gelen ünlü şarkıcı Deniz Seki gözleri dolu dolu konuştu: "Ben yuva yıkan kadın değilim. Yaşadıklarım bana ve aileme zarar veriyor."

DENİZ KURTMAN: Dünyada bu anlamda beraberlik yaşayan o kadar kadın ve erkek varken ve bu beraberliklerini yıllarca kapalı kapılar ardında yaşarken; medyatik bir kadının flaşlar altında ağlaması çok üzücü. Boşlukta ve sevgiye aç bir kadını değil; hiçbir boşluğu olmayan ve evinde sevilen fakat doyumsuz olan erkeği sorgulamalı.

ÖZLEM KILIÇ: Malesef Deniz'i kimse kurtaramaz. Daha önce de evli bir erkekle çıkmıştı. Şimdi eline yüzüne bulaştırdı. Bunların hepsi Hüsnü'nün reklamı ama Deniz'in de terbiyesi. İnsanlar Seki'nin açıklamalarına inanmazlar. Milleti aptal yerine koymasınlar.

SAADET DAĞDEVİREN: Deniz Seki; daha birkaç yıl öncesine kadar sevdiğim, sesinin ve şarkılarının güzelliğinden olsa gerek yapmacık hareketlerini bile göz ardı ettiğim bir sanatçıydı benim için. Oysa dünyanın en güzel şarkılarını da yazsa o her şeyi bilirim havası, yapmacık seksapeli, inandıcı olmayan beyanatları o kadar itici geliyor ki artık; değil albümünü dinlemek, insanın çay içesi bile gelmiyor!
Haberin fotoğrafları