kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
"Yaşananlar benim suçum" diyen Hüsnü Şenlendirici, "Deniz’e yuva yıkan kadın denmesine çok üzülüyorum. Aramızdaki tam olarak aşk değil" şeklinde konuştu.
Benim yuvam Deniz yüzünden yıkılmadı!
BAŞAK ÇOKAN MAGAZİN
Klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici, gündeme oturan Deniz Seki aşkıyla ilgili atv ekranındaki 'Herkes Yanlış Biliyor' programına konuştu: Deniz bu ilişkiyi istemedi onu ben zorladım!..
Ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, Deniz Seki'yle ilişkisi ve eşi Nazire Şenlendirici'ye dair suskunluğunu 'Herkes Yanlış Biliyor' programında bozdu. Önceki sabah gazeteci Şengül Balıksırtı ve Ali Çınar'a konuk olan Şenlendirici, Deniz Seki ile ilişkisine "Deniz'i bu ilişkiye ben sürükledim. Yaşananların tüm sorumlusu benim" sözleriyle sahip çıktı.

BEN ONU İSTEDİM AMA O REDDETTİ
Şenlendirici, Deniz Seki'yle aralarındaki yakınlaşmadan kendisinin sorumlu olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Deniz Hanım ile birkaç kez karşılaştık ve ben kendisine ilgi duymaya başladım. Bunu onunla paylaştım fakat o beni reddetti. İstemedi ve benden uzun süre kaçtı. Bu ilişkiyi yaşamaya onu ben zorladım. Deniz'in 'yuva yıkan kadın' olarak gösterilmesine üzülüyorum. Çünkü benim evliliğimdeki sorunlar, Deniz'den öncesine dayanıyor. Onu bu zorluklara ben sürükledim. Ona kötülük etmiş oldum."

ARAMIZDAKİ TAM OLARAK AŞK DEĞİL!
"Evimde huzursuz bir adamdım. Mutsuzdum ve boşluğuma geldi; Deniz ile tanışıp ona ilgi duydum" diyen Hüsnü Şenlendirici, açıklamalarına şöyle devam etti: "Planladığım bir durum değildi. Hatalı olabilirim çünkü evimle bir problemim varsa; bu sorunlar bitene kadar bir ilişkiye girmemem lazımdı. Deniz'le yaşadıklarım düzgün şeylerdi. Onunla aramızda bir şey başladı ama henüz adı yok! Tam olarak aşk da denilemez. Kafam çok karışık, bütün bunlar benim hatam ve çözmesi gereken de benim."

NAZİRE BENİ RENCİDE ETMEMELİYDİ Ünlü müzisyen, "Eşimin hoyratça konuşmaları beni çok üzdü; onurumu kırdı ve beni zedeledi" diyerek, Nazire Şenlendirici'ye dair düşüncelerini ise şöyle ifade etti: "Ben eşime hiçbir zaman yalan söylemedim. Bana bu ilişki hakkında sorular sorduğunda sessiz kalmayı tercih ettim. Ama o medyaya çıkarak, benimle ilgili açıklamalar yapmakta bir sakınca görmedi. Benim yıllardır insanlara karşı yaptığım bütün birikimlerimin eşim tarafımdan yıkıldığını gördüm. Bunu yapmakta çok haklı nedenleri vardır ama televizyona çıkıp beni rencide etmemesi lazımdı."