kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
FENER'E 3 GOLÜ VAR... Tümer 5 sezon oynadığı Beşiktaş'ta bir lig, bir kupa şampiyonluğu yaşadı. 132 maçta 32 gol attı. Şu anda formasını giydiği F.Bahçe ağlarını 3 kez salladı. Tümer yarın görev alırsa 7 Mayıs'taki G.Saray maçından 338 gün sonra İnönü'ye çıkacak.
Tümer'in maçı geldi
DENİZ DERİNSU
Sezon başında F.Bahçe'ye geçen tecrübeli yıldız, 5 yıl oynadığı Beşiktaş'a karşı İnönü'ye çıkacak. Tümer oynamak istiyor; küfür etmeme kararı alan siyah-beyazlı taraftarlar onu bekliyor ..
Türkiye Kupası'nda yarın İnönü Stadı'nda oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi, Tümer için bambaşka bir anlam taşıyor. Tecrübeli yıldız 5 sezon oynadığı Beşiktaş'a karşı rakip olarak İnönü'ye çıkacak. Tümer geçen sezon Beşiktaş'ın sözleşme uzatma teklifini "Yurt dışına gideceğim" diyerek kabul etmemiş ama Fenerbahçe ile anlaşarak siyah- beyazlı camiayı kızdırmıştı. O transferin ardından herkes Tümer'in İnönü'ye sarılacivertli formayla geleceği günü bekliyordu ve o gün geldi çattı. Tecrübeli oyuncu, bu maçta mutlaka oynamak istediğini teknik direktör Zico'ya iletti. Şimdi Fenerbahçe cephesinde Tümer'i bu maça en iyi şekilde hazırlama çabası var. Beşiktaş cephesi ise soğukkanlılıkla bekliyor. Taraftara teşekkür açıklaması yapan ve "Tahriklere kapılmayın" uyarısında bulunan yönetim, tribün liderleri ile bir araya gelerek, maç boyunca küfür ve şiddet olmaması için ikaz etti. Taraftarlar da, şu anda ligde şampiyonluk yarışı yapan takımlarının herhangi bir ceza almaması için küfüre karşı kampanyalar yürütüyor.

KÜFREDEN BEŞİKTAŞLI DEĞİL
Siyah-beyazlı taraftarlar, kendilerine ait internet sitelerindeki forumlarda "Küfreden Beşiktaşlı değildir" sloganı altında kampanyayı yürütüyor. Hatta geçen sezon Beşiktaş'ın kupayı kazandığı final maçında Tümer'in iki golünü ve futbolunu hatırlatıp, "O küfürü hak etmiyor" diyen Beşiktaşlılar da var. Ama Tümer'e karşı ıslık ve yuhalama türü protestolar serbest!