kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Şapkasız çıkmam!
Depresyon tedavisi için yatırıldığı klinikten geçtiğimiz günlerde çıkan Britney Spears, nereye gitse başından şapkasını eksik etmiyor. Saçlarını kazıttığı için peruk takmak zorunda kalan Spears, nereye gitse kıyafetleriyle uyumlu birbirinden şık şapkalarıyla boy gösteriyor. People dergisi, ünlü yıldızın şapkalı hallerini derlemiş...

Klasikten vazgeçmiyor
SAÇLARINI kestirdiği ilk günden bu yana çoğunlukla sarı peruğuyla görmeye alıştığımız Spears, dostlarıyla birlikte çıktığı bir akşam gezmesinde bu klasik şapkasıyla dikkat çekti.

Fanatik taraftar
GEÇTİĞİMİZ günlerde düzenlenen Los Angeles Lakers-Sacramento Kings maçını izlemeye giden ünlü yıldız, taraftarı olduğu Lakers takımının şapkasıyla tribünlerde yerini aldı.

Elbisesiyle uyumlu
WEST Hollywood'da bir akşam yemeği çıkışı görüntülenen Spears'ın şapkası ve elbisesi oldukça uyumlu. Neşeli tavırlarıyla ailesini sevindiren ünlü şarkıcı, şıklığından da taviz vermedi.

Fötr şapkalı
GİYDİĞİ kıyafetlerin rengine göre bazen kahverengi peruk takan ünlü şarkıcı, stüdyo çıkışı bu şapkayla objektife yansıdı. Spears, fötr şapkalarını peruğunu sıkı tutması için takıyor.

60'lı yıllara özenmiş
REHABİLİTASYON tedavisi sonrası ilk kez bu kadar şık görünen Britney Spears, straplez elbisesi, kocaman gözlükleri ve şapkasıyla, 60'lı yıllardan fırlamış gibi duruyordu.

İlk günün sadeliği
TEDAVİ sonrası ilk kez objektiflerin karşısına çıkan Spears, özensiz haliyle hayranlarını üzdü. Yorgun ve bitkin görünen Spears, kıyafetlerinde de sadeliği tercih etmiş.
Haberin fotoğrafları