kapat
18.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  'Sapık' evimize internetle girdi
Lara Falay'ın intiharından bu yana internet mercek altında. Her kafadan bir ses yükselirken, sansür tartışmaları başladı. İnternet çağın buluşu mu, yoksa canavarı mı diye tartışılırken, ailelerin kafaları karışık. Chat yaparken 11 yaşındaki kızının yaşadığı şoku anlatan bir annenin mektubu, buna en iyi örnek...
Tüm Metin

  Ev yapımı porno ABD'yi karıştırdı
Erkek 16, kız ise 15 yaşındaydı. Bir video kameranın karşısında sevişmeye başladılar. Sevişme kasedi önce okulda, sonra tüm kentte dilden dile dolaşmaya başladı. Bütün kenti sarsan skandal kasedin ününün daha da artarak ülke çapına yayılmasını sağladı. Çocukların başlangıçta böyle bir niyeti yoktu ancak iş çığırından çıkmıştı bir kere.
Tüm Metin

  Ajda'nın gerginliği uzmanı bile gerdi
Ercan Kaşıkçı... Aslında Unilever'de promosyon yöneticisi. California New Port üniversitesinde işletme eğitimi almış. Fakat hayatı boyunca "beden dili" üzerine araştırmalar yapmış. Kendini bu konuda fazlasıyla geliştiren Kaşıkçı, uzun yıllar boyunca şirket ve ajanslara akademik beden dili konusunda eğitimler vermiş.
Tüm Metin

  Çıplak gördüğümüz ilk kadın Aysel Gürel'di!
Nejat Uygur'un 60'ıncı sanat yılını kutlaması dolayısıyla Uygurlar "ailecek" sahneye çıktı. "Kodum mu Oturturum" adlı bir aile komedisini Kadıköy'de sahneliyorlar. "Kodum mu Oturturum" Nejat Uygur'un 1960'larda oynadığı ilk profesyonel oyun... Süheyl ve Behzat Uygur da bu oyunla profesyonel tiyatroculuk yaşamlarına...
Tüm Metin

  Başarı bencil olmaktır
Reklamcı milletinin ne denli "sıyırmış" olduğunu bilmeyen yok. Serdar Erener de onlardan biri... Onu artık tanıyorsunuz. Dümbelekli Garanti reklamından, Mazhar'ı soyduğu Shop&Miles reklamına, Özgür Kız Özgür Oğlanlı Hazır Kart'tan, 12 Dev Adam kampanyasına kadar hepsi onun eseri... Uçlarda yaşıyor.
Tüm Metin

  Kartımızın limiti 5.5 milyara yetti!
Metin Akpınar'ın sunduğu ve atv'de izlenme rekorları kıran "Yarınlar Umut Olsun" isimli programda yaptığı 5.5 milyarlık bağış ve arkasından bu yardım karşılığı Hülya Avşar ile tenis oynayan Yasemin Üykü programı izleyen hemen herkesin takdirini kazandı. Televizyon programını izlerken özellikle...
Tüm Metin

  Avustralyalı özgür kız Hollywood yolunda...
Avustralyalı top model Annalise Braakensiek, geçtiğimiz günlerde Sidney'de Bondi plajında 'Özgür kız' şapkasıyla güneşlenirken görüntülendi. 29 yaşındaki manken, Home and Away dizisiyle şöhrete kavuşmuş, ardından podyumların bir numarasına yükselmişti. Şimdilerde yakaladığı geç şöhretin tadını çıkartan yıldız...
Tüm Metin

  Ankara'nın Arjantin caddesi'nde kriz yok
Ekonomik krizin halkı sokaklara döktüğü Arjantinliler'in hayallerini süsleyecek bir manzara, yine ekonomik krizin etkisini derinden hisseden Türkiye'nin başkenti Ankara'da karşımıza çıkıyor. Ankara'nın Kavaklıdere semtindeki Arjantin Caddesi, krizden bunalan isim babası ile adeta alay edercesine bir refah düzeyinde yaşıyor.
Tüm Metin

  Paraları basmanın sonunu 'gordü'
Oğuz Yılmaz ismini ilk olarak "Bas bas paraları Leyla'ya" isimli şarkıyla duymuştuk. Ama bu şarkıyı ilk olarak pop müziğin kraliçesi Sezen Aksu, Ece Bar'daki programında üne kavuşturunca bir anda herkes bu şarkıyı söyleyip bir taraftan da şarkının sahibini aramaya başlamıştı. Böylece Türkiye, Oğuz Yılmaz'ı tanımıştı.
Tüm Metin

  Reklam aşkı gerçek oldu!
İlk görüşte aşk böyle başladı/Adı üstünde yıldırım aşkı/Hemen evlilik hemen balayı/Pek çabuk geçti cicim ayları... İşte bu reklam cingıl'ını duyar duymaz milyonlar ekranlara kilitleniyor son günlerde. Akbank'ın 'Ayrı Dünyalar' reklamı hem Haluk Bilginer'in seslendirdiği müziğiyle, hem de sempatik oyuncularıyla çok beğeniliyor.
Tüm Metin

  Bacaklarıyla Guinness'e girdi
Guinness Rekorlar Kitabı'na "en uzun bacaklı kadın" unvanıyla girdi. Geçtiğimiz haftalarda yapılan Paris Moda Haftaları'nın gözdesi olan genç model, Vogue Brasil, FHM ve Sports Illustrated'e de kapak oldu.
Tüm Metin

  İşletmediği ünlü kalmadı
Radyo dinleyicilerinin son günlerde en sevdikleri radyo programının başında "Yavuz'un Minübüsü" geliyor. Programında yaptığı ünlü taklitleriyle telefonun diğer hattındaki ünlüleri işleten Yavuz Seçkin, yaklaşık beş yıldır radyoculuk yapıyor. Radyo Klas'ta uzun zaman kendi yarattığı tiplemeleri programında kullanan Yavuz...
Tüm Metin

  Bodrum'dan son transfer
Ara sırada olsa "Sana dün bir tepeden baktım Aziz İstanbul" diyen Yahya Kemal'i kıskandığınız oluyor mu? İstanbul'un üzerinize üzerinize geldiğini düşünüyor musunuz? O halde yükseklere çıkıp keyifli bir yemek yemenizi öneririz. Balmumcu'nun yeni mekanı Ginger'da kendinizi Boğaziçi köprüsünün üzerindeymiş gibi...
Tüm Metin

  Dans et Teo, dans et
İstanbul'un son dönemdeki en popüler mekanlarından "Anjelique"te sahneye çıkan Teoman'ın, yani kısa adı ile Teo'nun namını duymayan kalmadı. Teo bir dansçı... Anjelique'teki demir sütunların önündeki küçük sahnesine çıktığı anda bütün spotlar ve bütün kafalar ona çevriliyor.
Tüm Metin

  BÜLENT CANKURT
Gökkafes veliahta emanet
Sömestr tatili nedeniyle oldukça durgun geçen İstanbul gecelerini renklendirilen ilk organizasyon, Çarşamba günü Süzer Plaza'da gerçekleştirilen defileydi. Gökkafes'in patronu Mustafa Süzer'in oğlu Baran Süzer, binanın fazla tanıtılmadığına inanıp bu görevi üstlenince, kolları sıvayıp ilk iş olarak müthiş bir defile düzenledi.
Tüm Metin

  ELİF ERGU
Batsın Bu Dünya aslında senfoni
Orhan Gencebay hayat arkadaşı Sevim Emre ile birlikte sahilde sık sık sabah yürüyüşleri yapar. Baltalimanı-Rumeli Hisarı-Bebek hattında seri adımlarla yürürler. Onları defalarca gördüm, yollarını kesme saygısızlığını yapmamak için de kendimi çok zor tutardım.
Tüm Metin

  SAVAŞ KARAMAN
Boşveeer...
Büyük sanatçıya yakışmadı. Gazeteci olayı yorumladı. "Magandalık" olarak ifade etti. Bu da hiç şık olmadı. Gazeteciye de yakışmadı. Bilinir ki, elmas her zaman elmastır. Kendi doğasında çok değerlidir. Ne kadar çamura bulasanız da elmaslığından bir şey kaybetmez. Büyük sanatçı, bu ülkenin en değerli elmaslarından biri.
Tüm Metin

  SİBEL ARNA
Bana kaderimin bir oyunu mu bu ?
Siz hiç "Beşiktaş sen bizim her şeyimizsin" diye bayrak sallarken içten içe "Re re re, ra ra ra, Gassaray Gassaray cim bom bom" diye bağıran ya da tam tersini yapan insanlarla karşılaştınız mı? Hatta Fenerbahçe taraftarı olup, ezeli rakiplerin başarısı için sabah akşam çalışanlarla...
Tüm Metin

  TEOMAN HÜNAL
Bir Liverpool birası içelim!
Rakip, dört kere Avrupa Şampiyonluğu kazanmış olan bir takım. Maçın oynanacağı stat, bizim Fenerbahçe'nin stadından da daha fiyakalı olan Anfield Road. Rakip takımın soyunma odalarından sahaya çıktığı koridorda "This is Anfield" (Burası Anfield) diye bir tabela var. Rakip nerede olduğunu unutup saygısızlık yapmasın diye konulmuş.
Tüm Metin

  AYŞE YAĞCI
Kartpostala yolculuk
İnsan dünya haritasını eline alınca bir sürü yere gitmeyi hayal eder. Avustralya, Uzakdoğu, Peru, Afrika ve egzotik diyarlara gitmek genellikle herkesin ortak özlemidir. Aslında benim, önümüzdeki beş yıl içinde "Ah mutlaka gitmeliyim" dediğim yerler arasında Sri Lanka yoktu.
Tüm Metin

  NİLGÜN GEDİKOĞLU
Kedi misiniz maymun mu?
Kıskanç maymun var, neşeli maymun var. Kedileri hiç saymayalım isterseniz... İşte testiniz. Test edin, ne olduğunuzu görün! Aşağıdakilerden hangisi sizin için en rahatsız edici olanı?
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır