kapat
18.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Puanlar halka açıldı
İlk yarı tek şut çeken İlhan-Ahmet Dursun ikilisi, ikinci yarı da silikti. Ve Yılmaz'ın atılmasıyla son 20 dakikayı 10 kişi oynayan A.Gücü Özgür ile son darbeyi vurdu Beşiktaş, liderlik umuduyla çıktığı Ankaragücü maçında şok bir yenilgi aldı. Avrupa'yı hedefleyen başkent ekibi, bu galibiyetle ikinci sıradaki Beşiktaş ile...
Tüm Metin

  Tarihe geçti
Öncek i gün Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan, Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 1-0 yendiği derbi maç, hakem Ali Aydın'ın cebinden çıkan kırmızı kartlar nedeniyle uzun süre hafızalardan silinmeyeceğe benziyor. Kazanan F.Bahçe cephesi, hakemin iyi bir yönetim gösterdiğini savunurken, G.Saray cephesi ise öfke kustu.
Tüm Metin

  Süper Kupa'dan cezaya
UEFA Şampiyonu ve Süper Kupa sahibi, "Avrupa'nın fatihi" Galatasaray'a bir maçta dört kırmızı kart gösteren ilk hakem Ali Aydın oldu. Ordu bölgesi hakemlerinden Ali Aydın, bu yıl başarı bir hakemlik çizgisi sürdürürken iki takımın da itiraz etmeyeceği bir isim olarak derbi maçın yönetimini üstlendi.
Tüm Metin

  Daum: Galatasaray zirveye daha yakın
Beşiktaş Teknik Direktörü Daum maçtan sonra şunları söyledi: "Gereksiz bir yenilgi aldık. Bu futbolda hergün yaşanılan bir olay değil. Rakibimiz bir gol pozisyonu buldu, 2 gol çıkardı. İlk golde pozisyon bile yoktu. Buna karşın üstün oynayan bizdik. Oyunu sürekli rakip sahaya yıkıp kontrolumuz altında tuttuk.
Tüm Metin

  Trabzon hasret giderdi
Trabzon hayata dönüyor... Geçen hafta Samsun'u deplasmanda yenerek nefes alan bordo-mavililer, dün de İstanbulspor'u 2 golle geçip taraftarıyla kucaklaştı. 20 Ocak'taki Beşiktaş maçında aldığı ceza nedeniyle 28 gündür Avni Aker'e çıkamayan Trabzon ligin 2. yarısında ilk kez gol yemeden maç tamamladı.
Tüm Metin

  Bitirim ikili
F.Bahçe'de çok şey değişti, çok... Sarı-lacivertliler G.Saray galibiyetiyle şampiyonluk yarışına yeniden ortak olurken, camia iki ismi alkışlıyor: Teknik Direktör Lorant ve Milan Rapajç. F.Bahçe'ye devre arasında gelen ve disiplinli çalışması, oynattığı hücum futbolu ile göze giren Lorant, son G.Saray galibiyeti ile de sınıfı geçti.
Tüm Metin

  Aziz Yıldırım: Grupları da gömdük
Şükrü Saracoğlu Stadı'nı G.Saray maçına yetiştiren ve bunun ödülünü de galibiyetle alan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kongre öncesi gövde gösterisi de yaptı. Yıldırım, maç sonunda yanında yönetim kurulu üyeleri ile birlikte stattan çıkarken, "Bu galibiyetle grupları da Şükrü Saracoğlu Stadı'na gömdük" dedi.
Tüm Metin

  Liverpool alarmı
Kırmızı kartların havada uçtuğu sezonun en önemli derbisinde F.Bahçe'ye Kadıköy'de 1-0 yenilen G.Saray'da teknik direktör Lucescu, takımını Liverpool maçına konsantre edebilmek için yoğun çaba harcıyor. Sarı-kırmızılı futbolcular, ezeli rakiplerine yenilmenin yanısıra, Emre, Batista, Hasan ve kaptan Bülent'in...
Tüm Metin

  Batista tehlikesi
G.Saray, Kadıköy'de F.Bahçe karşısında 3 puanı bırakırken, kırmızı kart cezaları yüzünden ağır yara da aldı. Hakem raporuna göre önceki gün oyundan atılan futbolculardan Emre ile Hasan, rakiplerine hareketten, Bülent da hakeme küçümseyici tavırdan atıldı. Buna göre artı 1'er maç ceza alması beklenen bu 3 futbolcu...
Tüm Metin

  Aklı Avrupa'da
Cuma gecesi misafir olarak bulunduğum Bursa Olay TV'deki programda Avrupa Ligleri finalleri için konuşurken Efes Pilsen Koçu Oktay Mahmudi'ye telefonla bağlanıldı. Orada kendisine Avrupa Ligi'nden önce Pazar günü oynayacakları Galatasaray maçını düşünmelerini söylemiştim.
Tüm Metin

  Hakan korkuttu Parma çarpıldı
İtalya Ligi'nde Hakan Şükür'ün takımı Parma, sahasında Torino'ya 1-0 mağlup oldu. Son dönemde büyük çıkış yakalayan Hakan Şükür, eski takımı Torino'ya gol atmayı başaramadı. Yıldız oyuncu 8. dakikada çok net bir pozisyonu kullanamadı. 74. dakikada Delli Cari ile kafa kafaya çarpışan Hakan, uzun süre kendine gelemedi...
Tüm Metin

  Süpürgeci kazandırıyor
Norveçli Ole Arne Björndalen, bir rekora imza atarak Kış Olimpiyatları'nda 1 hafta içinde biatlonda 3.altın madalyasına kavuştu. 28 yaşındaki sporcu, 12.5 kilometre takip yarışında Fransız Raphael Poiree ve Alman Ricco Gross'u geride bıraktı. İşin ilginç yanı Björndalen 5 yıldır vakumlu süpürge satıcısı...
Tüm Metin

  Cimbom'a yaşam sigortası: 3-0
Bayanlar Voleybol Ligi'nde G.Saray, SSK karşısında fazla zorlanmadı. Sarı-kırmızılılar 57 dakika süren mücadelede rakiplerine toplam sadece 46 sayı verdiler. Günün diğer maçında play-off için çabalayan iki takımın karşılaşması vardı. Beşiktaş, zorlu bir maçtan sonra Karşıyaka'yı 3-2 yendi.
Tüm Metin

  Aydın evinde yerle bir
A Kategorisi'nde ligin dibine demir atan Aydın, zirve hesapları yapan İzmir'e teslim oldu. Ligin ilk yarısında kavga çıkan maçın rövanşı da olaylı oldu. Aydınspor masörü Emin Kocaman, İzmirsporlu futbolcu B.Cüneyt'e saldırdı. Maçtan sonra ise Aydın Teknik Direktörü Levent Arıkdoğan istifa ettiğini açıkladı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır