kapat
18.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kartımızın limiti 5.5 milyara yetti!

atv'deki "Yarınlar Umut Olsun" programında kredi kartındaki tüm limit olan 5.5 milyar lirayı bağışlayıp Hülya Avşar ile tenis oynayan Yasemin Üykü hayır işlemenin huzurunu yaşıyor
Metin Akpınar'ın sunduğu ve atv'de izlenme rekorları kıran "Yarınlar Umut Olsun" isimli programda yaptığı 5.5 milyarlık bağış ve arkasından bu yardım karşılığı Hülya Avşar ile tenis oynayan Yasemin Üykü programı izleyen hemen herkesin takdirini kazandı. Televizyon programını izlerken özellikle kemik erimesi hastalığı olan Volkan Genç isimli hasta gencin annesinden çok etkilenen Ümit-Yasemin Üykü çifti, SABAH PAZAR'a yardımın öyküsünü anlattı.

26 yaşındaki Yasemin Üykü, eşi Ümit Bey ile Metin Akpınar'ın sunduğu "Yarınlar Umut Olsun"u evde izlerken kemik erimesine yakalanan ve 20 senedir bakıma muhtaç Volkan Genç'i ekranda görünce çok üzülmüşler. Üykü çifti, Volkan'ın annesinin 20 yıl boyunca oğluna bir çiçek gibi bakmasından da öylesine etkilenmiş ki, Yasemin Hanım programı sonuna kadar izleyememiş bile... Ümit Bey ise aynı anda programı arayıp kredi kartının limiti ne kadar veriyorsa o kadar bir bağış yapmak istediğini programın yapımcılarına bildirmiş. Ümit Bey, "Bizim için amaç sadece yardım yapmaktı. Hülya Avşar ile tenis maçı yapmak bu işin ayrıntısı, zaten maç için 3 milyar lira bağış da yeterliydi. Ben açıkçası kredi kart limitim el verse 5.5 milyardan fazla da bağış yapabilirdim" diyor. Bu yardımı yaparken Hülya Avşar'ı veya diğer ünlülerle yapılacak aktiviteleri düşünmediklerini söyleyen Üykü çifti bu işi sadece yardım amaçlı yaptıklarını üstüne basarak söylüyorlar. Ancak programın yapımcıları diğer insanların ilgisini bu tip hayır işlerine çekebilmek için bu yardım karşılığında mutlaka bir etkinlik gerçekleştirilmesini rica edince Üykü de, Avşar'la tenis maçını tercih etmiş.

HEDİYE ALIŞVERİŞİ YAPILDI
Tenisle sadece lise yıllarında kısa bir süre ilgilendiğini söyleyen Yasemin Üykü, o günlerdeki bu kısa merak sonrası bir daha yıllar boyu eline hiç tenis raketi almadığını da söylüyor.

Yasemin Üykü, tenis maçı vesilesiyle tanıştığı Hülya Avşar'ı çok beğenmiş. "Hüyla Hanım bana o kadar sıcak davrandı ki heyecanımı yenmeme yardımcı olmaya çalıştı. Gerçekten çok iyi ve insan gibi bir insan" diyor.

Hülya Avşar da bu hayır işi sonrası Yasemin Üykü'ye tenise ilk başlarken kullandığı ayakkabılarını hediye etmiş.

Yasemin Üykü de deri işiyle uğraşan eşinin hazırlattığı deriden bir kalp üzerine Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun baş harflerinin bulunduğu deri bir yastık hediye etmişler.

Dilek SANCILI



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır