kapat
18.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Takvimlerden silinecek gün!
Takvimler, 19 Şubat 2001'i gösterdiğinde, Kasım Krizi'nin sancılı günlerini atlatan ve biraz da olsa soluk aldığını düşünen ekonomi kurmayları, İstanbul'da önemli bir toplantıya ev sahipliği yapıyordu. G-20 Maliye Bakan Yardımcıları Türkiye'deydi. 18 Şubat Pazar akşamı İstanbul'a inen...
Tüm Metin

  Karşılıksız çek kullanımı 1 milyonu aştı
Geçen yıl karşılıksız çek kullanımı 1 milyon 179 bine ulaştı. Bunların 370 bini ise mahkemelik oldu. Ekonomiden sorumlu Devlet Bakanı Kemal Derviş de AK Parti Milletvekili Kemal Albayrak'ın soru önergesine verdiği cevapta geçen yıl 1 milyon 179 bin 299 adet çekin karşılıksız çıktığını söyledi.
Tüm Metin

  Toprakbank'a Yunanlı talip
Global Menkul Değerler şirketiyle ortak bir operasyona girişen Pireus Bank yöneticileri hafta içinde Türkiye'ye gelerek, Toprakbank'ı inceleyecek. Global Menkul Değerler Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman geçen hafta sonunda özel uçakla geldiği Atina'da ...
Tüm Metin

  Toyota düğmeye basıyor
İhracaü rüzgarını arkasına alan otomotiv sektörü yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Toyota'nın Adapazarı fabrikasında üretilen yeni Corollalar'ın ihracatı başlıyor. Yıllık 100 bin adetlik kapasitesi bulunan Adapazarı fabrikasında 2001'de ...
Tüm Metin

  Türkiye yollarına Formula lastiği
Biz bilmiyorduk, ama Good Year'ın Güney Fransa'daki test pistinde öğrendik. Good Year, hız tutkunları için ürettiği yeni ultra yüksek performans lastiği Eagle F1 GS-D3'ü, Fransa'da tanıttı. Good Year'ın Eagle serisinin son versiyonu Eagle F1, yüksek performanslı otomobiller için üretildi.
Tüm Metin

  Clio Symbol'ün yenilenen yüzü
2001 yılında toplam pazarda yüzde 6.7 ile en çok satan otomobil unvanını alan Clio Symbol'e Şubat ayında Türkiye pazarına sunulan Yeni Clio'nun ön yüzü adapte edildi. Tamamen yenilenen iç mekanı ile Clio Symbol'ün fonksiyonelliği ve kalitesi geliştirildi.
Tüm Metin

  Yeni 'Mercedes E' Mart'ta geliyor
48 ay boyunca mühendislerin üzerinde çalıştığı araç için 2 milyar euro harcandı. Mercedes E Class'tan yılda 200 bin adet satmayı planlayan Mercedes Benz, lüks otomobil segmentinden yüzde 24'lük pay hedefliyor. Eski E serisine oranla 100 kilometrede 0.9 litre daha az benzin harcayan otomobilde güvenlik ekipmanları da ön planda tutuldu.
Tüm Metin

  Havadar Audi A4 için geri sayım...
Çizgileri değiştirilerek daha sportif bir tasarıma kavuşan Audi A4 Cabriolet, 220 beygir güç üreten 6 silindirli motora sahip. Sportif özelliklerinin yanı sıra emniyete de önem veren mühendisler, aracın A4 sedan ile aynı çarpma direncine sahip olmasını sağlamış.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır