kapat
18.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Sanatçılar cinstir
Ortaoyuncular, yani Ferhan Şensoy Tiyatrosu, Türk tiyatro sanatına, sahneye koyduğu özgün yapımlar ve yetiştirdiği önemli isimlerle en önemli hizmeti veren kurumların başında gelir. 'Ortaoyuncular gemisinin' kaptanı Ferhan Şensoy ise, yazar, yönetmen ve oyuncu olarak yıllarca kapalı gişe oynayan birçok oyunun mimarıdır.
Tüm Metin

  Ben kimseye benzemem!
Şenay Akay podyum dünyasının en deneyimli isimlerinden biridir. Ancak onun yıldızı Best Model seçilmesiyle parladı. Şu günlerde Güzide Duran ve Çağla Şikel'le birlikte en çok teklif alan üç isimden biri Şenay "O kadar çok çalışıyorum ki, geçen gün yorgunluktan bayıldım" diyor. Artık o tüm Türkiye'nin tanıdığı isimlerden.
Tüm Metin

  Gelinlik giyecek
7-10 Mart günleri arasında düzenlenecek olan Gelin Damat Show'un gala gecesinde bir konser verecek olan Nükhet Duru'nun kostümlerini hazırlayan İzmir'li modacı Ertan Kayıtken, sanatçı için bir de gelinlik imajı verdiği bir kıyafet yaptı. Konserinde giyeceği elbiselerin provasını yapan Duru, bir kez daha dekolteli elbisesi içinde...
Tüm Metin

  Teklif yağıyor
Uzun zamandır sanat dünyasının içinde olmasına rağmen ismini geçtiğimiz yıl duyuran Yeliz, birbiri ardına teklifler alıyor. Gelen teklifler arasında oyunculuğun yanı sıra sunuculuk da var. Yoğun iş temposu yüzünden şimdilik bütün teklifleri geri çeviren Yeliz Yeşilmen, Mehmet Ali Erbil'in yanından ayrılmak istemiyor.
Tüm Metin

  Maganda İglesias
Dominik Cumhuriyeti'ndeki Punta Cana'da tatil yapan 58 yaşındaki şarkıcı, çevrede fotoğrafçıların olduğunu farkına varmayıp denize donla girdi. Ancak paparazilerin kendisini görüntülediğini anlayan İglesias, panik içinde üstünü değiştirmeye koştu. Bir hayli kilo aldığı gözlenen ünlü şarkıcıyı bu panik halinden havlu tutarak...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır