kapat
07.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Dazlak kız meğer Toprak'a aşıkmış!

Teoman'ın 'Gönülçelen' klibinde rol alınca, adı rock şarkıcısı ile anılan dazlak manken Dilek Serbest, Toprak Sergen'in sevgilisi çıktı
Dilek Serbest 1.5 yıldır mankenlik yapıyordu. Üç ay önce saçlarını sıfıra vurdurmaya karar verdi, bütün kapılar peşpeşe açıldı. Önce Teoman'ın "Gönülçelen" albümü için kameralar karşısına geçti. Tam "Acaba Dazlak manken Teoman'ın yüreğini mi çaldı?" diye sorulurken, yeni bir klip dönmeye başladı müzik kanallarında. Bu kez oyuncu kimliğiyle tanıdığımız Toprak Sergen'in ilk albümü için çekilen klipte rol aldı. Ama "Modern Zamanlar/Aşk Var" adlı şarkıya çekilen bu rolün gerçek payı vardı. İkili, albüm tanıtımı niyetine verdikleri röportajda sekiz ay öncesine uzanan aşklarını ilk kez ilan etti.

* Fotomodellik hayatınıza nasıl girdi?

Dilek Serbest: İzmir'den İstanbul'a tatile geldiğimde tesadüfen Neşe Erberk ile bir araya geldik ve ne olduğumu anlayamadan beş dakika içinde sözleşme imzaladım. Çok para kazanacağımı zannetmiştim ama kandırdılar beni.

* Bugüne kadar neden ön planda değildiniz?

Dazlak olunca ön plana çıktım. Ama yurtdışında birçok model bu imaja sahip. Bizde ilgi çekti.

* Nasıl karar verdiniz saçlarınızı kestirmeye?

Neşe Erberk ile çalışırken imaj değişikliği yapamıyordum. Sonra hoş olaacağını düşündük. Önemli olan saçsız da kadının kendini kadın gibi hissetmesi.

* Ya olmuzsuz tepki gösterenler?

İşimde herkes bu şekilde olmamı istemiyor. Kimisi korkuyor çok abartılı buluyor. Böyle durumlarda ise peruklar işin en eğlenceli kısmını oluşturuyor.

Toprak Sergen: Dilek telefonda iş görüşürken "Yalnız ben kelim" diyor. Karşıdan bir gülme sesi geliyor. Sonra Dilek ikinci kez "Valla kelim" dediğinde bile inanmayıp gülmeye devam ediyorlar.

D.S.: Biz Teoman'ın klibini çekmeye gittiğimizde kuaför kız getirmişler, kızın çantasında maşalar, fırçalar bigudiler... Beni gördüğünde kuaför şoka girdi.

* Daha önce saçlarınızın uzunluğu ne kadardı?

İstanbul'a ilk geldiğimde Kezban gibi belime kadar uzundu saçlarım.

* Sürekli kuaföre mi gidiyorsunuz?

Köpük ve jiletle kendim yapıyorum.

T.S.: Ben yüz tıraşı, o da kafa tıraşı oluyor.

* Sizce herkese yakışır mı dazlak olmak?

İyi bir kafa yapısına sahip olmak gerekiyor. Benim kafa yapım güzeldi. Çünkü sezeryan ile doğmuşum. Bir de annem düzgün yatırmış.

* En iyi tarafı ne saçınızın olmamasının?

Yatakta kedi gibi kafanı yastığa sürtmek.

T.S.: Her gün farklı bir saçla gezebiliyor. Bugün siyah kıvırcık veya sarı düz saçlı olayım diyebiliyor.

D.S.: Şu anda altı peruğum var.

* Peki erkek arkadaşınızın tepkisi ne oldu?

Ben eve geldiğimde bere ile dolaştım. Bereyi çıkartamıyorum. Her şeyi konuşmuştuk, biliyordu. Çıkartınca güldü, duygulandık garip şeyler oldu di mi?

T.S.: Evet. Kafasına dokunduğum zamanki duygu nefis bir şey. Sen de dokun bak anlayacaksın. Değişiklik iyi bir şeydir diye düşünüyorum.

* Siz nasıl tanıştınız?

Bir arkadaşımla Atlas pasajında alışveriş yaparken tam gireceğim mağazada Toprak da vardı. Kızlar kapıda yığılmışlardı. Mağazaya girdim ve beğendiğim bir eteği denedim. Ben aynadan kendime bakarken o da bana eteğin çok güzel durduğunu söyledi. O akşam da Nefise Karatay'ın doğumgününde karşılaştık, ben onu sarhoş edip kaçtım.

* Sonrasını sizden alalım Toprak Bey...

Sarhoştum hatırlamıyorum! Tabii güzelliğiyle sarhoş oldum. Aramızdaki elektriğe inandım ve işi uzatmadım. Sekiz aydır da beraberiz.

* Peki Dilek'in sizin klibinizden çok Teoman'ın klibi ile tanınması sizi rahatsız etti mi?

Yok canım. Teoman da düzgün işler yapan biri ve onunla oynaması bana ancak gurur verir. Umarım bundan sonra da hep iyi projelerin içinde yer alır.

Dilek SANCILI



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır