kapat
07.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Fazla alkol, biraz dans... Hepsi bu!

Bitirdiği evliliği ile kendini Leydi Diana'ya benzeten Yeşim Salkım, Selhan Aloğlu ile ilişkisini böyle açıklıyor. Sanatçı, "Selhan sevgilim değil, sevgilim yok. Hâlâ ruhumun ikizini bekliyorum. Belki bir yerlerde bulurum" diyor
Yer, İstanbul'un eğlence hayatının lokomotif mekanlarından Ortaköy'deki Mix adlı gece kulübü... Sahnede Kenan Doğulu, "Boşveeeer.." diyerek coşkulu kalabalığı fıkır fıkır oynatıyor. O sırada içeriye gizlice sokulan kameraya ilginç bir çift takılıyor. İşadamı Sedat Aloğlu'nun oğlu, genç playboy Selhan Aloğlu sırtını sütuna dayamış, hemen önünde Hakan Uzan'la evliliğini yeni bitiren Yeşim Salkım... Aralarında 12 yaş olan ikili, kalabalığı boşvermişler, samimi bir şekilde dans ediyorlar. İşte magazin basınına bomba gibi düşen bu görüntüler yayınlandığında, akıllara şarkıcının sadece birkaç gün önce konuk olarak katıldığı bir programda döktüğü gözyaşları gelmişti. Yeşim Salkım, o günden bu yana hayranlarının 'aldatıldık' bakışlarından ve kendisinden küçük bir erkekle birlikte olmasını eleştirenlerden sıkılmış olacak ki olayla ilgili ilk kez konuştu.

SELHAN SEVGİLİM DEĞİL
Harpers Bazaar'ın Şubat sayısındaki röportajda kendisini evlendiğinde Külkedisi'ne, boşandığında ise Leydi Diana'ya benzettiğini söyleyen Yeşim Salkım, görüntülerle ilgili de "İyi bir magazincilik örneği" açıklamasını yaptı. Kamerayı son anda fark ettiğini söyleyen güzel sanatçı, Selhan Aloğlu ile aralarında bir ilişki olmadığını söyledi.

"Arkadaşlarımla eğlendiğim çok keyifli bir ortamdı, biraz fazla alkol almışım ve Selhan'la samimi bir şekilde dans ettik, o kadar" diye konuşan Salkım şöyle devam etti: "Ben bir ilişki de yaşayabilirim, ama böyle bir ilişki yok. İlişki olsa duracağım arkasında, ama yok. Ayrıca Madonna gidip kendinden 12 yaş küçük bir adamla evlenince olay olmuyor, ama Türkiye'de kendinizden genç biriyle görüldüğünüz zaman yakıştırılmıyor ve ayıplanıyor. Açıkça söylüyorum; Selhan sevgilim değil, sevgilim yok. Ama hayatımda beni gerçekten yüreğiyle sevecek bir insan olmasını isterdim."

Yeşim Salkım başından geçen iki evliliğe karşın, üçüncü bir evliliğe de kapılarını kapamış değil. Bu konudaki soruya ise verdiği yanıt ilginç: "İsterim aslında. Büyük konuşmamak lazım. Çünkü hiçbir şey elimizde değil. Öyle bir insan çıkar ki karşıma, bana evliliği yeniden düşündürebilir." Ama sanatçı aşkı yaşamakta ısrarlı: "Bu sefer tek inancım aşk. Eğer aşk denilen duyguyu yaşarsam ve o insan da bana aşık olursa, o insanla evlenirim. Onun dışında kalbimi kilitledim. Anahtarını da denize attım. Onu çıkartacak bir balık adam daha yok."

Kül Kedisi misali bal kabağına dönen şaşaalı hayat, sanatçının kulağına küpe olmuş. "Akıllı kadınlar yanlış seçimler yapıyor" derken de kendini sorguluyor: "Gözlerimin içi parlayarak, aynanın karşısına geçip, onun için hazırlandığım adam henüz gelmedi. O adamın gelmesini bekliyorum."



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır