kapat
07.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Penelope Cruz paçoz mu, afet mi?

Tom Cruise'u eşinden ayıran kadın, Hollywood'un en çok konuşulan yıldızlarından biri...
Peki bu Penelope Cruz'un neresi çekici? Hakikaten erkekleri karısından ayıracak kadar güzel mi, yoksa Haşmet Babaoğlu'nun dediği kadar paçoz mu? Sinemalarımızda halen "Vanilla Sky" ve "Yüzbaşı Corelli'nin Mandolini" adlı iki filmle birden başrolde izlediğimiz İspanyol yıldız Penelope Cruz son dönemde Hollywood'un en gözde kadın oyuncularından birisi. Penelepe Cruz özellikle, ünlü yıldız Tom Cruise'u 11 yıllık eşi Nicole Kidman'dan "ayıran kadın" olarak da büyük dikkat çekti. Penelope'nin filmlerini izleyenler kendi aralarında İspanyol yıldız için "Çok da güzel değilmiş" ya da "Sempatik ama Nicole kadar da değil" yorumları yaparken en çarpıcı yorum SABAH yazarı Haşmet Babaoğlu'ndan geldi. Öyle ki Babaoğlu, Penelope'yi pek güzel bulmadığını "paçoz" sözcügünü kullanarak dile getiriyordu. Babaoğlu, iki ayrı yazısına konu ettiği Penelope için şunları söylüyordu: "Nedir şu Penelope Cruz'un çekiciliğindeki gizem Allahaşkına! Paçozlukla parlaklığın arasında bir yerde, uçurumun kıyısında bir güzelliği olmasında mı?... Kahvemi içerken farkettim ki İspanyol yıldızın kahve gibi bir havası vardı. Fakat iyi bir harmanın ve taze bir kahvenin kokusunu ve tadını andırmıyordu doğrusu! Daha çok şöyle bir içimizi ısıtsın, boğazımızdan sıcak bir şey geçsin diye içtiğimiz kahvelerin ikinci yudumdan sonra bizi canlandıran haline benziyordu. Peki, neden Amerikan Rüya Fabrikası'nın kanallarından hayatımıza giriverdi Penelope Cruz? Nasıl oldu da, Cameron Diaz'ın yalın ve geniş; Winona Ryder'ın utangaç ve hesaplı gülümsemesini bastırdı Cruz'un gülümseyişi? Gamzeleri mi? Yanaklarına değil, dudaklarının bittiği yerlere kondurulmuş gamzelerin yarattığı 'sır saklama' izleniminden mi geliyordu yoksa Cruz'un çekiciliği?"

Babaoğlu'nun bu düşünceleri sonrası PAZAR SABAH, Penelope'nin güzelliği hakkında ünlülerin yorumunu aldı. İşte Penelope yorumları:

Hıncal Uluç: Vahşi bir güzellik
Onu ilk kez Vanilla Sky'da izledim. Filmde Tom Cruise için içimden "Bu ne gerzek herif" dedim. Üstelik bence hem filmde gerzekti hem de gerçek hayatta. "Bıraktığı kadınlara bak, bir de tercih ettiği kadına bak" dedim... Ama filmin ilerleyen sahnelerinde Penelope Cruz beni etkiledi. Soyundukça dişileşiyordu ve konuştukça dişileşiyordu. Özel hayatında bilmiyorum ama filmde öyleydi. Sonra dedim ki; ben de Tom Cruise'un yerinde olsam Penelope'un peşinden giderdim. Bu kadın için köylü demek yanlış olur. Ama kentli olmadığı kesin. Dağlı, vahşi ama bu da zaten erkekleri çeker.

Kerem Alışık: Gözleri çok güzel
Değişik bir kadın, hoş buluyorum. İlk bakışta ya da birebir baktığınızda çok güzel bulmayabilirsiniz ama bütünüyle baktığınız zaman hoş bir havası var. Özellikle gözleri çok güzel. Tom Cruise'un ve önceki sevgililerinin sırf onun için eşlerini terk etmeleri ilginç. Ama bana göre bunu sadece güzelliği ile başarıyor olamaz.

Kaya Çilingiroğlu: Benim tipim değil
Penelope Cruz için çirkin bir kadın diyemem. Ancak benim beğendiğim kadın tipine pek girmiyor. Çok hoşlandığım bir tipe sahip değil! Bu nedenle bu konuda bir yorum yapmam yanlış olacak.

Gani Müjde: Tom soyadını sevdi
Tom Cruise bence Penelope Cruz'u soyadından dolayı tercih etti. Soyadları birbirine o kadar yakın ki kesin o yüzden hoşuna gitmiştir. Mesela ben de Müjde soyadlı birini bulsam hemen evlenirim. Yoksa Penelope'de bir şey yok. Yakından bilemem, belki kadın şen şakrak eğlendiren bir kadındır da o yüzden erkekler peşindedir. Ama inanın ki ben asla onun peşinde değilim...

TARTIŞMAYI BABAOĞLU BAŞLATTI!
Penelope Cruz'un güzelliğini ilk kez SABAH yazarı Haşmet Babaoğlu tartışmaya açtı. Babaoğlu Penelope için "Paçozlukla parlaklığın arasında bir yerde" ifadesi kullandı.

Dilek SANCILI



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır